Margriet logo
Perfecte bedpartner volgens je sterrenbeeld.
 Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit is je perfecte bedpartner volgens je sterrenbeeld

De manier waarop we slapen is enorm bepalend voor de manier waarop we ons overdag voelen. Het is daarom ook belangrijk dat de persoon met wie je in bed ligt je nachtrust zo min mogelijk verstoort. Wist je dat er bij ieder sterrenbeeld een bepaalde slaappartner past?

Door naar de karaktereigenschappen van ieder sterrenbeeld te kijken, kan elk teken worden gekoppeld aan de meest ideale slaappartner.

Ram en Schorpioen

Ram is direct, jeugdig en grappig en dit sterrenbeeld is altijd actief voordat het onder de wol kruipt. Die bewegingsdrang stopt ook niet als de Ram in slaap valt: als Ram heb je de neiging om rusteloos te slapen. Schorpioen is ook erg actief en past daarom het beste bij je in bed.

Stier en Weegschaal

Vreedzaam en ordelijk: Stier houdt van een mooi opgemaakt bed en een vroege bedtijd. Je valt meestal ook meteen in slaap en slaapt de hele nacht door. Het sterrenbeeld dat hier perfect bij aansluit is de Weegschaal, die net als Stier erg ontspannen is en rust waardeert.

Tweelingen en Boogschutter

Tweelingen zijn speels en houden van een goed gesprek. Slapen is eigenlijk niks voor jou: je houdt ervan om te kletsen tot in de kleine uurtjes en pakt er vaak tot laat nog een boek of je telefoon bij. De avontuurlijke Boogschutter kan het gedrag van Tweelingen het beste verdragen, waardoor jullie de perfecte match zijn in bed.

Kreeft en Vissen

Kreeft heeft de neiging om overdag afstandelijk te zijn naar anderen, maar ‘s nachts draait dit gedrag om. Zodra het donker is, houd je ervan om te knuffelen en vind je het heerlijk om bij je partner te zijn. Vissen is een echte knuffelaar en daarom passen jullie zo goed bij elkaar.

Leeuw en Waterman

Leeuwen hebben ‘s nachts behoefte aan privacy en houden van genoeg ruimte om hen heen. Afstandelijk? Dat zijn Leeuwen zeker niet. Voor hen is het belangrijk dat ze ongestoord kunnen verwerken wat ze overdag hebben meegemaakt. Ook Waterman heeft dit nodig en waardeert het om samen met iemand te zwijgen en te genieten van de aanwezigheid van de ander.

Maagd en Steenbok

Maagd heeft routine nodig. Maagden slapen goed en vredig en zullen niemand storen. Voor Steenbok is dit het ideale karakter om naast te slapen. Steenbokken hebben namelijk rust en regelmaat nodig, wat ze bij Maagd kunnen vinden.

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden