geluksdag aanloop feestdagen Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit is je geluksdag in aanloop naar de feestdagen volgens je sterrenbeeld

De feestdagen komen steeds dichterbij en voor velen zit deze periode dan ook vol positiviteit en geluk. Om daar nog een schepje bovenop te doen, ligt er voor elk sterrenbeeld ook nog een geluksdag in het verschiet.

Welke dag hebben de sterren voor jou in petto?

1. Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan wordt 20 december de dag waarop je je dromen achterna gaat. Alle twijfels die je hebt, schud je van je af en met een overvloed aan optimisme begin je aan een nieuwe uitdaging in je leven. Dit kan een uitdaging in je privéleven zijn of op je werk. Spannend!

2. Stier

2 december wordt voor de Stier een dag om niet te vergeten. Vanaf die dag kies je voor jezelf. Je staat altijd klaar voor anderen en je cijfert jezelf vaak weg. Je zult merken dat vanaf deze dag anderen in jouw omgeving voor jou klaar zullen staan. Daarbij zullen er ook mensen zijn die je gaan helpen om nieuwe plannen te maken voor het jaar 2023.

3. Tweelingen

Tweelingen volgen vanaf 1 december hun hart in plaats van verstand. Dit is een goede dag om de spijker op de kop te slaan over wat je uit je liefdesleven wilt halen. Ben je met iemand aan het daten? Dan is dit ook het moment om het gesprek aan te gaan of diegene een lange verbintenis wil aangaan en er dus hetzelfde over denkt als jij.

4. Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan is jouw geluksdag dichterbij dan je denkt. 24 november is de dag waarop jij je innerlijke sociale vlinder gaat ontdekken. Hierdoor zul je makkelijker je gevoelens van intimiteit, liefde en romantiek uiten naar je dierbaren.

5. Leeuw

Net als bij Tweelingen wordt 1 december voor de Leeuw een geluksdag. Op deze dag wordt je vanuit je omgeving aangemoedigd om een serieuze en praktische benadering te kiezen voor relaties die je wilt voortzetten. Deze zelfverzekerde energie kun je ook meteen gebruiken om te zeggen wat je op je hart hebt.

6. Maagd

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan heb je waarschijnlijk nog geen antwoord op een aantal vragen in je leven. Daar gaat vanaf 24 december verandering in komen. Vanaf deze dag volg je je intuïtie, want dit leidt je uiteindelijk naar de antwoorden waar je naar op zoek was. Dit geeft je ook de kracht en duidelijkheid om een definitieve keuze te maken of je ook tevreden bent met de uiteindelijke antwoorden op je vragen.

7. Weegschaal

18 december wordt voor de Weegschaal een dag om samen te komen met je dierbaren. Je hebt een druk leven en daardoor heb je maar weinig tijd over voor de mensen waar je echt van houdt. Door meer tijd met je dierbaren door te brengen zul je merken dat ze je beter begrijpen.

8. Schorpioen

22 december is de geluksdag voor Schorpioen. Je plukt de vruchten van het spirituele onderhoud dat je de laatste tijd hebt gedaan, en het voelt alsof dingen op hun plaats vallen. Dit geeft je een plotselinge uitbarsting van energie om iets nieuws te proberen en jezelf te laten gelden in een nieuwe ruimte.

9. Boogschutter

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is 24 november de dag om op vakantie te gaan. Dit kan een vakantie in Europa zijn, maar het kan ook een verre reis door bijvoorbeeld Azië zijn. Je zult zien dat je tijdens deze vakantie nieuwe mensen ontmoet en misschien wel de liefde van je leven tegenkomt.

10. Steenbok

6 december wordt de dag van Steenbok. Staat er nog een hele waslijst aan taken op je te wachten, maar ga je bijna naar een zonnig vakantieland om helemaal tot rust te komen? Dan geeft deze dag je een extra boost om alles van je takenlijst af te vinken voordat je op vakantie gaat.

11. Waterman

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan wordt 28 november jouw geluksdag. Je bent al lange tijd bezig met een groot project of onderneming en de 28e is de dag om in te zoomen en wat magie te creëren. Volg je ideeën, want op dit moment hebben ze een groot potentieel.

12. Vissen

3 december is voor Vissen een geluksdag. Je wordt deze dag ondergedompeld in een geruststellend gevoel. Dit geeft je de kans om gebruik te maken van de productieve krachten van dromen en verbeelding. Gebruik deze krachten in je voordeel. Wat wordt jouw nieuwe uitdaging? Droom groots en volg je intuïtie!

Bron | Bustle

Sanne van de WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden