Margriet logo
Dit is jouw diepste geheim volgens je sterrenbeeld 
 Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Dit is je diepste geheim volgens je sterrenbeeld

Iedereen heeft geheimen, of ze het nu willen toegeven of niet. Benieuwd wat volgens je sterrenbeeld je diepste geheim is? Of nieuwsgierig naar dat van een ander? We verklappen het in dit artikel.

Ram

Of je het ooit zal toegeven is de vraag, maar je wilt áltijd winnen. Ook als dit betekent dat je daar de regels voor zal moeten breken. Een simpel bordspelletje wordt een slagveld als jij meedoet, al weet je het slim en goed te verbergen.

Stier

Voor anderen lijk je zeker van je zaak en kom je trots over, maar diep vanbinnen ben je heel onzeker en vind je het lastig om anderen in vertrouwen te nemen. Je bent bang dat anderen gebruik zullen maken van je onzekerheid en daarom stop je het liever ver weg.

Tweelingen

Het is een bekend feit dat het sterrenbeeld Tweelingen de neiging heeft om meer te praten dan te luisteren. Bovendien kan je stemming van het ene op het andere moment veranderen. Dit zorgt ervoor dat je direct je mening over iemand klaar hebt, ook al weet je nog niets over deze persoon. Je grootste geheim is dat je weet dat dit heel oppervlakkig is en dat je het doet om je beter over jezelf te voelen.

Kreeft

Als Kreeft heb je stiekem een hekel aan je vrienden. Je voelt je superieur over ze, maar zal dit nooit aan ze laten weten. Je bent kwetsbaar en reageert dit af op je vrienden door ze als vervangbaar te zien. Je bouwt dikke muren om je heen en doet er alles aan om je imago te beschermen.

Leeuw

De Leeuw wil altijd in de schijnwerpers staan en verlangt ernaar het middelpunt te zijn. Je grootste geheim is je jaloezie naar anderen. Je móet hebben wat een ander heeft, of dat nu gaat om materiële dingen of aandacht.

Maagd

Je bent geweldig in het geven van nepcomplimenten. Je doet er alles aan om je status te behouden en ervoor te zorgen dat iedereen een goed beeld van je heeft. Daarom gooi je al je charme in de strijd, gewapend met woorden vol lucht. Je denkt maar zo: ‘Wat men niet weet, doet ze ook geen pijn’.

Weegschaal

Als Weegschaal is je grootste geheim het talent om te manipuleren. Je zet mensen naar je hand door zelfverzekerd over te komen. Je voelt hier geen schaamte of schuld over, want je vindt dat iedereen verantwoordelijk is voor hun eigen keuzes. Diep vanbinnen ben je bang om alleen te zijn, al zul je dit nooit toegeven.

Schorpioen

Is je sterrenbeeld Schorpioen? Dan heb je veel geheimen. Je praat graag achter iemands rug om en houdt ervan om onderling te stoken. Zelf houd je je het liefst buiten alle drama. Je probeert op zo’n manier aan informatie te komen dat niemand je ooit zal verdenken.

Boogschutter

Je bent doodsbang om je aan iemand te binden en probeert dit zoveel mogelijk te vermijden. Voor confrontaties ren je hard weg. Diep van binnen ben je bang dat je niet geaccepteerd zal worden voor wie je bent en dat mensen je in de steek laten. Om je hart te beschermen, ga je liever geen relaties aan.

Steenbok

Jouw grootste geheim is dat je nooit iemand zal vergeven. Heeft iemand je onrecht aangedaan? Dan maak je diegene het leven zuur. Je kiest ervoor om ze uit je leven te verbannen of hun leven ellendig te maken. Als Steenbok wil je niet zwak overkomen en daarom ben je erg streng als het gaat om fouten maken.

Waterman

Als Waterman ben je een vriendelijke verschijning die altijd in is voor een praatje. Alleen is het soms iets te gezellig. Je grootste geheim is dat je met iedereen flirt en je mensen graag om je vinger windt. Ook de partners van je vrienden zijn niet veilig voor je vriendelijke lach en subtiele aanraking.

Vissen

Als Vissen sta je graag in de schijnwerpers. En als dat alleen kan door een voorgelogen verhaal, dan is dat maar zo. Je zult ook liegen voor het medelijden van een ander. Je bent bang om niet interessant genoeg te zijn en daardoor de aandacht van je familie en vrienden te verliezen.

Bron | Times of India, Kmesh

Julie Van der EerdenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden