Margriet logo
Gelukkige vrouw met regenboog Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Dit is de geluksdag in december voor alle sterrenbeelden (en dit betekent het voor jou)

Er zullen komende maand wensen in vervulling gaan en oude vriendschappen krijgen een nieuw leven. 3 december 2022 wordt voor elk sterrenbeeld een echte geluksdag en dit is wat dat voor jou betekent.

Ram

Een Ram trekt altijd mensen aan, maar op 3 december helemaal. Of het nu op creatief, romantisch of professioneel vlak is: er worden bijzondere relaties aangegaan. Je zelfvertrouwen en enthousiasme gaan je geluk brengen binnen die relaties.

Stier

Je zit al een tijdje weer wat lekkerder in je vel, maar dat betekent niet dat je niet graag alleen bent. Breng zaterdag 3 december dan ook lekker thuis door. Er zullen een hoop vraagstukken worden beantwoord en je gaat inzien waar je ambities en dromen voor de toekomst liggen.

Tweelingen

Bij de Tweeling zullen zich op 3 december op een toevallige manier kansen voordoen. Met je vrienden, collega’s en je partner, die altijd achter je staan, zul je vol zelfvertrouwen je wensen in vervulling laten gaan. Geef jezelf op deze dag volledig over aan je nieuwsgierigheid.

Kreeft

Je eigen geluk staat altijd op de eerste plek, maar dat is ook het resultaat van al je harde werk, Kreeft. Je bent een geboren leider en blijft jezelf ontwikkelen. Op 3 december zul je al je overwinningen vieren en stilstaan bij alles wat je hebt bereikt.

Leeuw

Door iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan kun je van 3 december de beste dag óóit maken, Leeuw. Ga geen enkel avontuur uit de weg en ontdek je innerlijke durfal.

Maagd

Je hebt behoefte aan intimiteit en wil graag weer contact opnemen met een oude bekende. Doe dit en je zult beloond worden, Maagd. Ga gezellig samen naar het terras of plof met elkaar neer op de bank, zolang je jezelf bent zal er een goede sfeer hangen.

Weegschaal

Weergschaal, ga er op 3 december op uit. Er zullen spontane ontmoetingen plaatsvinden die tot nieuwe kansen leiden. De gesprekken zullen eindeloos voortduren en voor je het weet heb je een bijzonder reis gepland om jezelf verder te ontwikkelen.

Schorpioen

Je levendige fantasie zal ervoor zorgen dat je geïnspireerd raakt op 3 december. Dit kan ertoe leiden dat je je opties op professioneel en persoonlijk vlak gaat verkennen. Wees moedig en durf een risico te nemen, Schorpioen.

Boogschutter

De energie van een Boogschutter is bijna besmettelijk en die geef je dan ook graag over aan anderen. Op 3 december zul je je echte gevoelens kunnen delen waardoor je een diepgaander contact maakt met je dierbaren en je je liefde nog meer verspreidt.

Steenbok

Niet voor iedereen vertaalt een geluksdag zich in samenzijn of avontuur. Als Steenbok kies je ervoor om lekker alleen te genieten van een goed boek en te ontspannen op de bank. Je voelt het geluk doordat je je thuis voelt.

Waterman

Je neemt na lange tijd weer contact op met de vrienden die je miste. Er zal een goede sfeer hangen en de dag zal je nieuwe energie geven op opnieuw te beginnen in het leven.

Vissen

Ook voor Vissen zit het geluk in jezelf verwennen. Trakteer jezelf op 3 december op een heerlijk dagje uit en geef aandacht aan jezelf. Daarna zie je de wereld weer anders en heb je nieuwe moed.

Bron | Elite Daily

Sanne van der LindenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden