Margriet logo
Deze vier sterrenbeelden zijn het meest barmhartig  Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze vier sterrenbeelden zijn het meest barmhartig

Sommigen zullen zich als vrijwilliger aanmelden nog voordat zij gevraagd zijn. Ze houden ervan om iets terug te doen voor de gemeenschap en willen alles doen wat in hun vermogen ligt om te helpen. Ze zijn zorgzaam en toegewijd. Liefdadigheid zit ze in het bloed. Of het gaat om het doneren van geld of een andere goede daad: deze sterrenbeelden zullen altijd te hulp schieten.

Boogschutter

Je bent als Boogschutter extravert, luid en altijd in voor avontuur. Ook ben je ruimdenkend en wil je graag je kennis delen met iedereen die wil luisteren. Je hebt grote ideeën om de wereld een betere plek te maken. Je bent vrijgevig met je tijd als iemand je nodig heeft en je hebt aandacht voor de doelen die jou inspireren. Boogschutters zitten niet graag stil, dus zoek je manieren om iets terug te doen en je filantropische kant te laten schitteren.

Kreeft

Het zit in je instinct om voor anderen te willen zorgen. Het maakt niet uit of het een volslagen vreemde is, jij zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat een ander heeft, wat hij nodig heeft. Je bent liefdadig op alle mogelijke manier, of dat nu een extra maaltijd bereiden is voor je buren of vrijwilligerswerk. Je hebt diep begrip voor de worstelingen van anderen, en bent altijd bereid een helpende hand of een luisterend oor te bieden.

Maagd

Je bent kritisch aangelegd, maar zodra het gaat over hulp bieden, ga je servicegericht te werk. Je gaat op zoek naar het probleem en wil dit bij de wortel aanpakken. Je houdt er niet van om toe te kijken met je handen in je zakken. Je zal een manier vinden om je nuttig te maken, en als er een vraag om hulp is, sta jij vooraan. Je bent altruïstisch en hebt een constante behoefte om nodig te zijn. Als je bijdrage niet wordt erkend, zal je misschien denken dat je hebt gefaald.

Waterman

Jij hebt de passie om te pleiten voor echte verandering, als jij je eenmaal vastbijt, dan laat je niet meer los. Je zet je dubbel en dwars in voor sociale rechtvaardigheid. Je bent het meest liefdadige sterrenbeeld en jij zal altijd vechten voor iets waarin je gelooft. Of je nou vrijwilligerswerk doet, geld doneert of opkomt voor een goed doel, jij gelooft dat iedereen een individuele positieve impact op de wereld kan hebben.

Bron: BestLife & Your Tango

Julie Van der EerdenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden