Margriet logo
Schoonfamilie Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze vier sterrenbeelden kunnen goed overweg met hun schoonfamilie

Sommige mensen zijn van nature sociaal en gemakkelijk in de omgang en kunnen daardoor snel een goede relatie opbouwen met hun schoonfamilie. Maar los van bepaalde karaktereigenschappen kan dit ook te maken hebben met je sterrenbeeld.

1. Stier

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan doe je er alles aan om jou partner op zijn of haar gemak te stellen in jullie relatie. Je investeert daarom ook alle tijd en moeite in het opbouwen van een goede relatie met je schoonfamilie. Dankbaarheid is een eigenschap die je helpt om beter met anderen om te gaan. Dit draagt ​​zeker bij aan het ontwikkelen van een goede band.

2. Kreeft

Kreeften zijn van nature verzorgers. Je bent je bewust van het belang van ouders in je leven. Zij hebben je gemaakt tot wie je nu bent en hebben je wijze raad meegegeven. Je neemt daarom de verantwoordelijkheden op je die van je worden verwacht als partner en als ouder. Het zorgen voor een ander uit zich ook in de relatie die je graag wilt opbouwen met je schoonfamilie. Je helpt hen daarom graag als ze bijvoorbeeld naar een doktersafspraak moeten en geen vervoer hebben. Door je sympathieke en attente karakter voelt iedereen zich op zijn of haar gemak bij jou en zal de band met de dag sterker worden.

3. Tweelingen

Tweelingen kunnen goed overweg met de familie van hun partner. Door je vlijmscherpe humor en je luchtige benadering zorg je altijd voor een positief gesprek. Verder zoek je voortdurend naar onderwerpen en hobby’s waarin jij samen met je schoonfamilie een gemeenschappelijke basis kunt vinden, waardoor je een enorm sterke band kunt opbouwen.

4. Leeuw

Leeuwen staan ​​bekend om hun vrijgevigheid en leggen sterk de nadruk op verbindingen in hun dagelijks leven. De verbinding met je schoonfamilie is daarom erg belangrijk voor je en je doet er dan ook alles aan om deze band te behouden. Je gaat daarom vaak bij hen op bezoek, plant familie weekendjes weg en vindt het fijn om samen op vakantie te gaan. Dit kan je schoonfamilie alleen maar waarderen.

Sanne van de WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden