Margriet logo
Deze vier sterrenbeelden hebben in maart een minder goede maand Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze vier sterrenbeelden hebben in maart een minder goede maand

De lente gaat deze maand weer van start. Toch zal niet iedereen hier evenveel van kunnen genieten. Voor déze sterrenbeelden wordt maart een minder goede maand.

Maagd

Je bent als Maagd bijzonder gevoelig en voelt je snel aangevallen. Al sinds eind februari ben je in een sentimentele stemming die vooral de eerste twee weken van maart een grote invloed op je leven heeft. Hierdoor voel je je vaak onbegrepen en dat kan leiden tot conflicten in de liefde en op je werk. De tweede helft van maart ziet er wat rooskleuriger uit en ga je je weer wat meer jezelf voelen. Ook ben je vaker in een actieve bui, waardoor je meer mentale rust zal vinden. Ga je sporten of wandelen? Dan ben je in korte tijd weer de oude.

Vissen

Maart heeft verschillende uitdagingen in petto voor jou en staat in het teken van verandering. Dit vind je moeilijk, omdat je graag binnen je comfortzone blijft. Er staan verschillende veranderingen op je te wachten waarbij je soms geforceerd wordt om je aan te passen. Ondanks alle tegenslagen zul je je aan het einde van de maand voldaan voelen en trots zijn op je prestaties van dit jaar. Tot die tijd zul je moeten doorzetten en op je tanden moeten bijten.

Weegschaal

Wanneer de tijden moeilijker worden, word je bikkelhard. Om je hoofd boven water te houden zet je dan een onverschillig masker op. Daardoor kun je soms wat kil overkomen richting de buitenwereld. Je gedraagt je zo omdat er regelmatig pittige omstandigheden op je pad komen. Na de eerste week van maart word je overvallen door een paranoïde gevoel en krijg je last van faalangst. Terwijl de andere sterrenbeelden de maand gemakkelijker lijken door te komen, kom jij woorden tekort. Je zult deze maand hard moeten werken, maar aan het einde word je uit onverwachte hoek beloond.

Schorpioen

Maart heeft hele goede, maar ook mindere dagen voor je in petto. Je gedachten zullen in een neerwaartse spiraal komen, omdat je geen manier kunt vinden om uit een bepaalde situatie te komen. Uiteindelijk zul je je weg vinden door diepe gesprekken te voeren. Gelukkig heb je een aantal goede raadgevers om je heen: zij zullen je helpen om een deel van de stress weg te nemen. Deze maand bestaat uit veel doorzetten en ondanks alle tegenslagen de positiviteit van situaties in blijven zien.

Bron: Freundin | Your Tango

Julie Van der EerdenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden