Deze 4 sterrenbeelden vinden een nieuwe geliefde in 2023. Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze sterrenbeelden zullen een nieuwe geliefde vinden in 2023

Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen, ook in de liefde. Misschien ben je al lange tijd vrijgezel of juist pas single. Hoe dan ook: als je ervoor openstaat, zou je dit jaar weleens de man of vrouw van je dromen kunnen ontmoeten.

Als je een van déze vier sterrenbeelden hebt, zit die kans er in 2023 dik in.

Waterman

Je zegt altijd dat je niemand nodig hebt om je gelukkig te maken. Dat blijkt telkens weer: het liefst neem je jezelf mee op date naar het strand of een museum. Er zijn er maar weinig die net zo onafhankelijk door het leven gaan als jij. Maar ook jouw hart is niet van steen. Het is alleen wel belangrijk dat je met iemand samen bent die je helemaal vrij laat. Dit jaar ga je zo’n geliefde vinden. Deze nieuwe vlam is niet alleen ruimdenkend, maar net zo onafhankelijk als jij. Hij of zij moedigt het alleen maar aan als je tijd voor jezelf nodig hebt. Dardoor zal de relatie je niet snel benauwen.

Maagd

Orde en structuur staan hoog in het vaandel bij jou. Anderen kloppen vaak bij je aan voor advies rondom praktische zaken of vragen over hoe ze hun leven het beste kunnen inrichten. In de liefde tref je graag iemand die jou op dit vlak begrijpt en aanvult. In het verleden riep je gestructureerde aard weleens weerstand op bij partners. Zij vonden het lastig dat ze een stuk chaotischer waren dan jij. Dit jaar ontmoet je iemand die meer op je lijkt. Samen plannen jullie alle vakanties vol met een druk programma. Zo wordt alle tijd volledig benut en daar genieten jullie met volle teugen van.

Vissen

Wanneer gesprekken over koetjes en kalfjes gaan, val je regelmatig stil. Veel liever heb je diepzinnige gesprekken waarbij je elkaar mentaal uitdaagt. Dit zoek je ook in een partner: een relatie zonder diepgang is geen lang leven beschoren. In 2023 vind je een geliefde die je geest prikkelt en inspireert. Het maakt niet uit waar je bent: dankzij jullie diepe emotionele verbintenis zal geen enkele dag je vervelen. Bovendien voel je je veilig genoeg om je helemaal open te stellen en al je maskers af te doen. In het verleden is het weleens anders geweest, maar bij deze nieuwe vlam kun je volledig jezelf zijn.

Leeuw

Heb je weleens het gevoel dat je over een ander heenloopt? Dat zou goed kunnen, want je hebt een sterke, soms ietwat dominante persoonlijkheid. Vol zelfvertrouwen treed je het leven tegemoet. Dit jaar ontmoet je eindelijk iemand die jou op dat vlak aankan. Deze nieuwe partner geeft tegengas en daardoor kun je bij hem of haar ontdooien. Vroeger kon je soms een beetje hard zijn als een partner te lief voor je was, maar in deze nieuwe relatie voel je die behoefte niet. Jullie zijn allebei charmant en energiek en blijven elkaar eindeloos verrassen en uitdagen.

Bron | Collective World

Saskia WinkensGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden