Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen  Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Déze sterrenbeelden zorgen voor de meeste drama tijdens de feestdagen (en deze tekens zullen het sussen)

De feestdagen zijn voor veel families hét moment om herinneringen op te halen, dingen te bespreken of misschien wel ruzies bij te leggen. Het kan alle kanten op en dat kan soms voor nog meer drama zorgen. Mensen met déze sterrenbeelden zijn hier meestal verantwoordelijk voor.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

1. Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan ben je erg impulsief. Soms floep je dingen eruit zonder daarbij na te denken. Dit teken heeft er dan ook zeker geen moeite mee om gênante herinneringen naar boven te halen. De Ram houdt namelijk wel van wat leedvermaak. Stiekem is dit teken toch vaak de gangmaker van het feestje.

2. Waterman

Een Waterman houdt zich liever op de achtergrond, maar als iemand zijn of haar mening uitspreekt over een bepaald onderwerp, dan is dit teken de eerste persoon die hier iets van vindt. Een Waterman zal met allemaal feiten en cijfers komen om met een goed onderbouwd statement de discussie in te gaan. Dit kan een leuke discussie worden, maar het kan ook uitlopen in een ruzie. En juist dat moment is nou net niet goed voor de sfeer voor de rest van de dag.

3. Maagd

Ook de Maagd kan voor veel drama zorgen tijdens de feestdagen. Dit teken is een echte planner en wil dan ook dat alles goed geregeld is tijdens de feestdagen. Hier is verder ook niks mis mee, alleen hierdoor kan het zomaar zijn dat de Maagd iemand anders voor zijn of haar hoofd stoot. Bijvoorbeeld door een opmerking over de tafel die misschien niet zo goed is gedekt, zoals de Maagd dat zou willen. Daar kunnen best wat discussies uit ontstaan.

4. Leeuw

Een Leeuw is over het algemeen gul en zorgt meestal voor vermaak. Dat zijn hele positieve eigenschappen, maar toch kan de Leeuw ook gevoelig zijn voor complimenten. Want die ontvangt hij of zij graag. Als een Leeuw zo haar best heeft gedaan op het nagerecht en niemand benoemt dat, dan kan dat voor drama zorgen. De Leeuw voelt zich graag gewaardeerd, en als dit niet het geval is, zal zij dat ook uitspreken en van een mug een olifant maken.

Deze sterrenbeelden brengen de sfeer terug

Gelukkig zijn er ook twee sterrenbeelden die ervoor zorgen dat de rust en gezelligheid weer terugkomt, zodat iedereen gezellig met elkaar aan tafel kan zitten voor het kerstdiner!

1. Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan ben jij degene die licht brengt in gespannen ontmoetingen of verhitte discussies tijdens de feestdagen. Tweelingen kunnen met bijna iedereen een gemeenschappelijke basis vinden. Deze creatieve tekens kunnen concepten, ideeën en mensen als magie bij elkaar brengen.

2. Vissen

Heb je net een heftige discussie gehad met een aantal familieleden en is de sfeer om te snijden? Dan heb je de Vissen nodig. Deze intuïtieve empaten doen er alles aan om de barrières tussen mensen te breken. Dit teken zal graag tussenbeide komen om ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel de dag doorkomt en uiteindelijk ook met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Bron | PureWow

Sanne van de WeteringGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden