Margriet logo
Deze sterrenbeelden zijn misschien met de verkeerde partner getrouwd. Beeld Getty Images/fStop
Beeld Getty Images/fStop

Deze sterrenbeelden zijn misschien met de verkeerde partner getrouwd

Bijna iedereen twijfelt weleens of de persoon naast wie ze al jaren wakker worden wel écht de ware voor altijd is. Af en toe ruzies en irritaties horen erbij. Toch kan het zijn dat je partner en jij niet het beste in elkaar naar boven halen. Déze vier sterrenbeelden zijn misschien wel met de verkeerde in het huwelijksbootje gestapt.

Soms kunnen de vlammen er in het begin vanaf spatten, maar vertoont je partner met de jaren steeds meer nare trekjes. Misschien maakt je geliefde continu sarcastische, kleinerende grapjes of krijg je vaak commentaar op je uiterlijk. Of je merkt dat jullie eigenlijk bijna niks gemeenschappelijks delen en daarom vaak zwijgend tegenover elkaar zitten in een restaurant. Ook bij deze vier sterrenbeelden gaat het niet over rozen.

Ram

Je kunt nogal impulsief zijn, ook in de liefde. Waarom afwachten als het goed voelt? Met deze instelling ben je vrij snel in het huwelijksbootje gestapt. Jullie vonden elkaar aardig, aantrekkelijk en je had ook direct een klik met je schoonfamilie. Toch heb je er destijds niet echt de tijd voor genomen om je partner beter te leren kennen. Je was bang om alleen achter te blijven en ‘goed genoeg’ leek toen voldoende om deze snelle liefde te bezegelen met een ring. Omdat je bang bent voor eenzaamheid, heb je soms oogkleppen op. Je vrienden moeten je er regelmatig aan herinneren dat je partner je écht niet altijd goed behandelt.

Leeuw

Soms laat iemand pas na een langere tijd zijn of haar ware gezicht zien. In het begin werd je verblind door de charmante verschijning van je partner en wond hij of zij je zó om de vingers. Soms vliegen de kritische opmerkingen je om de horen, maar als je partner daarna zegt dat het niet zo was bedoeld, is alles weer vergeven en vergeten. Iedereen kan weleens uit z’n slof schieten, maar jullie halen misschien niet het beste in elkaar naar boven voor een liefde die een leven lang duurt.

Steenbok

In de liefde vind je het lastig om verstandige keuzes te maken. Je volgt liever je hart dan dat je wat langer nadenkt over wat bij je past. Dat zou geen probleem zijn als je hart je zou leiden naar een goede partner. Maar mannen of vrouwen die je een veilig gevoel geven, daar vind je niet zoveel aan. Wat is liefde dan ook zonder passie? Je wilt continu in vuur en vlam staan en daardoor heb je de neiging om in spannende, maar soms ongezonde relaties te stappen. Het kan moeilijk zijn om daar uit los te breken, maar rust in lichaam en geest is ook wat waard.

Maagd

Als er iemand alles overanalyseert ben jij het wel, Maagd. Je bent niet alleen perfectionistisch, maar voldoet ook graag aan de maatstaven van anderen. Daardoor is de kans groot dat je een partner hebt gekozen waar je familieleden dol op zijn. Hij of zij is een enorme gangmaker en pakt iedereen in met grappige anekdotes en een geïnteresseerde houding. In het begin vond je het fijn om zoveel bevestiging te krijgen, maar nu begin je je steeds vaker af te vragen wat je nog bij deze persoon doet.

Bron | Pinkvilla

Saskia WinkensGetty Images/fStop

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden