Margriet logo
Moeder en zoon thuis Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze sterrenbeelden zijn echte moederskindjes

Ben jij als ouder nog steeds de beslissende factor in de keuzes die je kind maakt? Belt je zoon je vaak nog op om zijn leven tot in detail te bespreken? Dat duidt op tekenen van een echt moederskindje. Grote kans dat hij tot een van deze sterrenbeelden behoort.

Maagd

De Maagd staat bekend als een echte planner en heeft vaak alles op een rijtje. Maagd neemt zelf zijn beslissingen, maar dit verandert als het op zijn of haar moeder aankomt: moeders mening zal de beslissende factor vormen in de keuzes die het kind maakt. Ook neemt de Maagd zijn of haar moeder graag in bescherming, pas dus op als je iets op deze afhankelijkheid aan te merken hebt!

Schorpioen

Schorpioenen zijn erg loyaal en beschermend naar degenen van wie ze houden, ook staan ze bekend om hun onafhankelijkheid. Gaat het om hun moeder, dan wordt dit even vergeten. Misschien wil je het niet horen, maar als jij de partner van een Schorpioen bent, dan bestaat er een grote kans dat je aardig wat weg hebt van je schoonmoeder. De Schorpioen vergelijkt al jouw acties met die van je schoonmoeder en verwacht dat er een groot deel overeenkomt. Zal dit met de loyaliteit te maken hebben?

Stier

Stieren staan bekend om hard werken en nooit opgeven. Ze gaan door tot ze hun doel behalen en hebben daar veel voor over. Maar is dit doel eenmaal behaald is, vindt de Stier het niet lastig alles uit handen te laten vallen en het los te laten. Dan bezoekt de Stier het liefst zijn of haar moeder en verandert je kind of partner in een echt moederskindje: de Stier is dan klaar om vertroeteld en verzorgd te worden.

Kreeft

De Kreeft is zowel onafhankelijk als afhankelijk. Dit sterrenbeeld doet alles op de eigen manier, maar zoekt ook graag bevestiging. Je raadt het al: die bevestiging zoekt Kreeft het liefst bij zijn moeder. Dat is niet zo gek, de Kreeft hecht enorm veel waarde aan het thuisfront. Bij familie voelt hij of zij zich het meest op zijn of haar gemak.

Bron | PinkVilla

Boya ScheversGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden