Margriet logo
Deze sterrenbeelden vinden het lastig om hun partner te vertrouwen Beeld Getty Images/Image Source
Beeld Getty Images/Image Source

Deze sterrenbeelden vinden het lastig om hun partner te vertrouwen

Je emoties tonen en je kwetsbaar opstellen: het is niet voor iedereen gemakkelijk. Deze vier sterrenbeelden vinden het lastig om hun partner in vertrouwen te nemen en zullen daardoor grote vertrouwensproblemen in hun relatie doormaken.

Kreeft

Jij stopt je emoties het liefst zo diep mogelijk weg. Je wil voorkomen dat je je partner van streek maakt, maar dit eist wel zijn tol van je eigen mentale gezondheid. Wanneer je het gevoel hebt dat je je emoties niet kan uiten, vind je het moeilijk om een connectie op te bouwen. Je ervaart emoties heel nauw en intens, waardoor je je vaak onzeker voelt door de kleinste dingen. Je hebt constant geruststelling nodig van je partner, anders krop je alles op en barst je uiteindelijk in tranen uit.

Schorpioen

Ook al heb je een fantastische chemie met je partner, het kan voor jou heel moeilijk zijn om een vertrouwensband op te bouwen. Je verschuilt je liever achter barricades die je in stand houdt met een dosis mysterie. Je neemt een levensgrote persoonlijkheid aan, omdat je moeite hebt om je hart te openen en je onzekerheden bloot te leggen. Je moet oppassen dat je je partner niet buitensluit, want al deze barricades eisen hun tol binnen je relatie.

Boogschutter

Jij bent als Boogschutter het meest onzeker van alle sterrenbeelden. In je relatie lijk je begripvol en vergevingsgezind, maar in werkelijkheid houd je liever je partner constant in de gaten en bewaak je jullie loyaliteit aan elkaar door de planning van je geliefde te checken. Dit komt door je impulsieve en onzekere persoonlijkheid. Je schaamt je voor deze onzekerheid en houdt dit liever voor jezelf. Een open gesprek met je partner zou veel van je onzekerheden kunnen wegnemen, maar je bent te terughoudend om het gesprek te beginnen.

Steenbok

Als Steenbok merk je liever de slechtste eigenschappen van anderen op, dan de beste. Je bent constant oplettend en beschermend over jezelf, omdat je bang bent dat je in de steek gelaten zal worden door je partner. Door deze kwetsbaarheid heb je hoge verwachtingen van je relatie en dit kan leiden tot vertrouwensproblemen. Je oordeelt snel over mensen en je worstelt met het toelaten van mensen en hen op een dieper niveau leren kennen. Als iemand niet aan je verwachtingen voldoet, zal je deze persoon nooit vertrouwen. Je vindt het lastig anderen te begrijpen, als ze niet zijn zoals jij.

Bron: Pinkvilla & MSN

Julie Van der EerdenGetty Images/Image Source

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden