Margriet logo
Deze sterrenbeelden verlangen naar een ex-geliefde. Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze sterrenbeelden verlangen nog weleens naar een ex-partner

Na een verbroken relatie is het soms makkelijker om de mooie momenten te onthouden dan de reden waarom het uitging. Een ex-partner romantiseren ligt dan al snel op de loer. Déze sterrenbeelden koesteren nog warme gevoelens voor een vorige liefde.

Soms kun je het verleden beter laten zoals het is, maar deze sterrenbeelden denken daar anders over. In de sterren staat dat zij graag nog eens willen flirten met een ex-partner, want oude liefde roest niet.

Weegschaal

Soms twijfel je of je een vorige relatie goed hebt afgesloten en dat wakkert warme gevoelens aan voor een ex-partner. Een goede sfeer is ontzettend belangrijk en daarom wil je alles lijmen. Je zou een vorige geliefde graag nog eens zien en met je charmante verschijning kan dat nog weleens een spannend weerzien worden. Misschien probeer je zelfs een tweede kans te krijgen, maar of dat uiteindelijk zin heeft is de vraag. Je bent destijds niet voor niets uit elkaar gegaan en voor je het weet zit je samen weer precies in hetzelfde schuitje als toen.

Stier

Het verleden loslaten doe je niet snel. Met weemoed denk je terug aan de wittebroodsweken met een vorige liefde. Je neigt ernaar om contact te zoeken met hem of haar en de vlam weer aan te wakkeren. Misschien duiken jullie zelfs tussen de lakens. Deze ex-partner voelt vertrouwd en veilig en daardoor is de verleiding lastig te weerstaan. Die geborgenheid mis je op dit moment in je leven en daarom verlang je terug naar iemand uit een ver verleden.

Kreeft

Je houdt niet van koetjes en kalfjes en gaat vooral een diepe verbinding aan met anderen. Als je die klik eenmaal hebt, vind je het lastig om deze persoon los te laten. Ook als het op bepaalde vlakken helemaal geen goede match was. Een vorige liefde gaat nooit helemaal uit je hart en daarom zijn veel ex-partners inmiddels goede vrienden van je. Er is één persoon in het bijzonder met wie je de liefde graag nieuw leven in wilt blazen en je krijgt al kriebels bij de gedachte.

Vissen

Niemand is zo optimistisch als jij. Je bekijkt de wereld met een roze bril en ex-partners dus ook. Je vergeet waarom jullie ook al weer uit elkaar gingen en weet nog precies wat voor lekkere parfum hij of zij droeg. Je leeft meer in het verleden dan in het nu. Daardoor mis je soms hoe je leven vroeger was. Achteraf lijkt alles mooier en je verlangt enorm naar de intimiteit met een vroegere geliefde. Soms is het verstandig om jezelf te beschermen tegen deze verwarrende gevoelens, Vissen. Je loopt anders het risico om voor de tweede keer je hart te breken en dat is één zwoele avond je wellicht niet waard.

:
Saskia WinkensGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden