Margriet logo
Deze sterrenbeelden huilen gemakkelijk in het openbaar Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze sterrenbeelden huilen het snelst in het openbaar

We moeten allemaal wel eens een traantje laten en daar is helemaal niets mis mee. Toch zijn er sterrenbeelden die minder grip hebben op hun emoties en daardoor te pas en te onpas in tranen uitbarsten. Of het nou tijdens een vergadering is of in de supermarkt, dit zijn de sterrenbeelden die het snelst in het openbaar huilen.

Steenbok

Aangezien de Steenbok meestal als heel stoïcijns wordt gezien, verwacht je niet dat dit sterrenbeeld heel emotioneel kan zijn. “De Steenbok kan koud, emotieloos, afstandelijk en beheerst overkomen,” zegt Alice Alta, vaste astroloog voor de Futurio-app. “Maar ze hebben de neiging om hun emoties te onderdrukken, omdat ze dat als zwakte zien.” Wanneer al die opgekropte emoties ze te veel wordt, is de kans groot dat ze ineens in huilen uitbarsten.

Weegschaal

Tranen hoeven niet alleen van verdriet te komen. Bij de Weegschaal worden de emoties heel erg gestuurd door de mensen om hen heen. Weegschalen voelen sociale situaties heel goed aan en gaan daar volledig in op. “Stel dat iemand een hartverscheurend verhaal vertelt, dan voelt een Weegschaal het als eerst aan dat iedereen zijn of haar tranen aan het bedwingen is. De Weegschaal heeft er dan ook geen moeite mee om als eerste te beginnen met huilen,” legt Alta uit.

Ram

Een Ram is ontzettend gepassioneerd, zelfverzekerd en onafhankelijk, maar dat betekent niet dat ze niet graag hulp of advies krijgen. Ook de Ram wil gesteund worden. Daarnaast krijgt een Ram graag haar of zijn zin en wanneer iets niet gaat zoals hij of zij wil, is de kans groot dat het humeur ineens omslaat. Die woede en frustratie uiten zich dan in ongecontroleerd huilen.

Schorpioen

Schorpioenen hebben er nooit moeite mee om hun emoties te uiten en het is gelijk van hun gezicht af te lezen hoe ze zich voelen. Volgens Alta staat de Schorpioen ​​bekend als een gepassioneerd sterrenbeeld, dus heeft dit teken diepe en intense gevoelens en emoties. Heb je een Schorpioen gekwetst of boos gemaakt? Dan kun je een zeker van zijn dat hij of zij in huilen uitbarst.

Vissen

Vissen zijn misschien wel het meest intuïtief van alle sterrenbeelden. Ook Vissen nemen de emoties van anderen snel over, maar dat kan heel overweldigend zijn voor dit gevoelige sterrenbeeld. Je kunt Vissen dus beter niet uitnodigen om een verdrietige film te kijken. Vissen hebben ook snel het gevoel dat ze de lasten van de wereld op hun schouders moeten dragen en zullen hoogstwaarschijnlijk huilen wanneer iemand anders daar emotioneel van wordt. Heb je troost nodig en zoek je die bij Vissen? Dan is de kans groot dat je hem of haar vervolgens zelf moet troosten.

Kreeft

Het meest emotionele sterrenbeeld en dus het sterrenbeeld dat het meest geneigd is om in het openbaar te huilen, is de Kreeft. “Hun gevoelens zitten zo diep dat ze zelf niet altijd begrijpen wat er met hen aan de hand is,” legt Alta uit. “Kreeften kunnen niet zo goed met de intensiteit van hun emoties omgaan.” Ze hebben een groot hart en zijn ontzettend meelevend, maar dat draagt er ook aan bij dat ze om alles huilen. Van geluk tot boosheid.

Bron | Best Life

Sanne van der LindenGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden