Margriet logo
Deze 3 sterrenbeelden houden hun goede voornemens niet lang vol Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze 3 sterrenbeelden houden hun goede voornemens niet lang vol

Van gezonder eten tot beter naar je gevoel luisteren en van meer bewegen tot meer tijd doorbrengen met geliefden. Het nieuwe jaar is net van start en we hebben allemaal weer een lijstje met goede voornemens gemaakt. Toch slaagt niet iedereen er in om deze voornemens ook echt vol te houden en de kans is groot dat het aan je sterrenbeeld ligt.

Boogschutter

Als Boogschutter moet je altijd extra je best doen om je goede voornemens het hele jaar vol te houden. Je staat er namelijk om bekend dat je nogal impulsief en losbandig kunt zijn. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar dat zorgt er wel voor dat je je goede voornemens weer snel inruilt voor oude gewoonten. De eerste maand van het nieuwe jaar sta je nog elke dag vroeg op om te sporten en aan jezelf te werken, maar voor je het door hebt schiet het er weer bij in en pak je het ook niet meer op.

Tweelingen

Gepassioneerd, fantasierijk, creatief, enthousiast en behoorlijk besluiteloos. Dat zijn de opvallendste eigenschappen van Tweelingen. Alles in het leven vind je even leuk en belangrijk en er is niets dat de overhand heeft. Sporten is natuurlijk goed voor je, maar een avondje op de bank series kijken is voor jou net belangrijk. Tijdens de jaarwisseling besluit je minder geld uit te geven in het nieuwe jaar, maar voordat de eerste week voorbij is ben je alweer van mening dat je alles uit het leven moet halen, boek je een uitgebreide vakantie en zeg je het abonnement van je sportschool op.

Kreeft

Een Kreeft vindt het lastig om streng voor zichzelf te zijn en vindt zichzelf snel zielig. Dit is dan ook precies de reden waarom je je goede voornemens al snel overboord gooit. Je maakt liever elke dag plezier en spannende uitstapjes dan dat je wacht op de voldoening die goede voornemens je op de lange termijn kunnen brengen. Daarnaast heeft een Kreeft ook vaak moeite met veranderingen, hoe klein ze ook zijn. De kans is dus groot dat je al snel terugvalt in oude gewoonten. Misschien zijn goede voornemens gewoon niet voor je weggelegd.

Bron | Libelle

Sanne van der LindenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden