Margriet logo
3 sterrenbeelden hebben de meest ontspannen adventstijd.
 Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze 3 sterrenbeelden hebben de meest ontspannen adventstijd

Hoewel de feestdagen vooral in het teken staan van gezelligheid, kan het voor sommigen ook een periode van stress zijn. Er moet vaak namelijk een hoop gebeuren: van last minute cadeautjes halen tot boodschappen doen. Maar drie sterrenbeelden hoeven zich geen zorgen te maken. Voor hen wordt de adventstijd een ontspannen periode.

En deze sterrenbeelden gaan dan ook automatisch rustige kerstdagen tegemoet.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutter is een reislustige avonturier die het liefst het hele jaar op pad is om nieuwe plekken te ontdekken. Toch maak je in december een uitzondering: je houdt er namelijk van om rond de kerstperiode thuis te zijn en te genieten van tradities. Doordat de zon zich tot 21 december op het vuurteken blijft focussen, zorgt dat ervoor dat je een heerlijke adventstijd beleeft en helemaal kunt ontspannen.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Met wat hulp van Jupiter krijg je in de adventstijd een flinke boost aan zelfvertrouwen, Vissen. Hiermee overwin je je perfectionisme en verdwijnen alle zorgen dat er iets mis kan gaan tijdens de kerstdagen. Deze tijd geeft je de ruimte om na te denken over de werkelijke betekenis van de adventstijd en daar geniet je met volle teugen van. Ga lekker aan de slag met creatieve projecten, zoals koekjes bakken, cadeautjes inpakken of het maken van kerstversiering. Dit is jouw moment!

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagd houdt ervan om het hele jaar te plannen, dus op de adventstijd was jij al ruim van tevoren voorbereid. De cadeautjes zijn in huis en ook alle lijstjes met de laatste inkopen zijn al gemaakt. Dit zorgt ervoor dat jij lekker ontspannen de adventstijd ingaat en dat er bij jou geen last minute-stress bij komt kijken. Hierdoor heb je meer tijd over voor leuke dingen, zoals een winterse wandeling of een bezoekje aan een kerstmarkt. En we verklappen alvast een klein geheimpje: Mercurius gooit een flinke snuf romantiek in je leven, dus wie weet ga jij romantische kerstdagen tegemoet.

Bron | Freundin

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden