header dag horoscoop kreeft Beeld redactie
Beeld redactie

Jaarhoroscoop Kreeft

Wat gaat dit jaar jou brengen? Dat lees je in deze jaarhoroscoop, Kreeft. De sterren zullen je vertellen hoe het staat met jouw gezondheid, relaties én persoonlijke ontwikkeling.

Lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen uit de jaarhoroscoop van 2022 luiden voor jou, Kreeft.

Algemeen

De coronacrisis heeft grote gevolgen gehad. Niet alleen fysiek, maar ook voor je sociale leven. Je bent een gezelligheidsmens en lange tijd was ‘normaal’ contact natuurlijk heel lastig. Lekker eten in een restaurant was ook nogal ingewikkeld en dat is het nog steeds wel een beetje. Het komende jaar zal een stuk makkelijker worden met veel meer fijne mensen om je heen en aangename uitjes. Probeer wel een beetje zuinig te blijven.

Persoonlijke ontwikkeling

Financieel gezien zul je in veel gevallen orde op zaken moeten stellen. Dan ontstaat er letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Zaken uit het verleden komen boven of houden je bezig. Je zult daarin duidelijk een positie moeten kiezen. Door meer aandacht te besteden aan je sterke spirituele en creatieve aanleg krijg je meer voldoening. Bovendien is het goed voor je zelfvertrouwen.

Vriendschap en relaties

Een relatie met iemand die belangrijk voor je is, of is geweest, houdt je erg bezig. Er is sprake van macht of onmacht. Waar het om gaat, is dat je je bewust bent van je eigen kracht en je niet laat manipuleren of zélf manipuleert. Het is iets wat al langer speelt, maar je leert er nu steeds beter mee om te gaan. Je maakt je los uit vriendschappen die wat moeizaam zijn geworden en zoekt eerder mensen op met wie je op een gelijkwaardige manier kunt omgaan. Je hebt er namelijk wel genoeg van om continu een moederrol te vervullen en dat hoeft ook niet meer. Zorg maar goed voor jezelf. Onverwacht zou er weleens een nieuwe liefde op je pad kunnen komen.

Gezondheid

Hoe beter je met je emoties overweg kunt, hoe beter je in je vel zit. Fysiek ben je erg sterk en je optimisme en behoefte aan zelfontplooiing nemen toe. Het zal je goed doen om wat meer tijd voor jezelf te nemen. Dat komt je gezondheid ten goede. Net als veel water drinken en weinig alcohol trouwens. In de tweede helft van het jaar heb je wat meer rust en stilte nodig.

Naast je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Kreeft?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Over Marjolijn de Jong

De jaarhoroscoop Kreeft van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden