Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

Jaarhoroscoop 2023 voor Waterman: 'je wilt je graag onafhankelijk voelen, helemáál in 2023

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor de Waterman in petto hebben!

Waterman 21-1 t/m 18-2

Algemeen

In de eerste twee maanden van het jaar denk je veel na over jezelf en kijk je terug op je verleden. Je wilt meer orde in je leven en met een opgeruimd hoofd de toekomst in. Dit bereik je door je doelen te herzien of er ­bewust opnieuw voor te kiezen. Dit klinkt misschien zwaar, maar als Waterman weet je er een lichte toets aan te geven. Je zult je ­financiële situatie ook moeten heroverwegen. Omdat je voor grotere uitgaven wordt gesteld of je inkomsten worden minder. Maar soms kan er ook zomaar geld binnenkomen!

Persoonlijke ontwikkeling

Grote kans dat je met iets nieuws bezig bent waarbij investeringen nodig zijn. Letterlijk in geld, of figuurlijk in energie en aandacht. Je hebt zin om iets te (be)studeren of je gaat op een kort reisje. Dat laatste kan een combinatie zijn van plezier en zakelijk. Je wilt je graag onafhankelijk voelen. Dat heb je altijd al gehad, maar in 2023 houdt het je ­helemáál bezig. Grote kans dat je dit jaar van huis verandert en vindt wat je al zo lang zocht. Het kan ook zijn dat je die veranderingen creëert op je oude, vertrouwde plek. Als je innerlijke groei ervaart, zal zich dat uiten in je huiselijke omstandigheden.

null Beeld

Vriendschap en relaties

In gezelschap verkeren met gelijkgestemden, vind je het allerprettigst. Het hoeft bij jou niet altijd om hevig gepassioneerde relaties te gaan. Maatjes vind je veel belangrijker, als je tenminste de ruimte krijgt om jezelf te zijn. De afgelopen tijd had je al orde op zaken gesteld in je leven, waardoor je je nu kunt richten op de mensen die ertoe doen. Je houdt lang vast aan echte vrienden en geliefden. Maar er kan toch ook een nieuwe ster aan het firmament verschijnen of een ­bestaande vriendschap blijkt toch meer te zijn. Daar zul je dan ook extra van genieten.

Gezondheid

Onrustige benen, koude handen en ­voeten; dat zijn echte Watermankwaaltjes. Veel bewegen en voldoende magnesium binnenkrijgen helpt. Dit jaar ga je wat meer aan de wandel en zoek je samen met vrienden of in je eentje vaker de natuur op. Stilte doet je goed, dus denk ook eens yoga en mediteren.

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden