Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

Jaarhoroscoop 2023 Leeuw: je wilt je zelfstandig en onafhankelijk voelen en dingen op je eigen manier doen

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor jou in petto hebben!

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Algemeen

Als trotse Leeuw wil je de dingen graag goed doen. Zowel in je werk als in je privéleven. Zelfs als je met pensioen bent, probeer je je zo groot en gewichtig mogelijk te houden. Je hebt een enorme hekel om te falen en gezichtsverlies komt in je vocabulaire niet voor. Het afgelopen jaar ben je wat dat betreft aan het wankelen gebracht, waardoor je vaak twijfelde welke richting nu eigenlijk de juiste was. Dit jaar brengt daarin gelukkig meer duidelijkheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Je hebt behoefte om jezelf te bewijzen. Maar dan wel op een andere manier dan je gewend was. In werk, hobby of andere bezigheden wil je gewoon graag dat je ertoe doet. Soms wil je dat samen met je partner of een goede vriend(in) bereiken, maar je kunt dit jaar ook iets opzetten met een zakelijke partner. Je wilt je zelfstandig en onafhankelijk voelen en dingen op je eigen manier doen. Zo trek je veel aandacht naar je toe en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Omdat je het liefst doet wat je leuk vindt, waardoor je er dus ook goed in bent, vinden anderen je heel inspirerend.

null Beeld

Vriendschap en relaties

Je relaties waren niet altijd even duidelijk. Daar zat je soms erg mee in je maag. Dit jaar wordt het echter steeds helderder met wie je wel en niet verder wilt. Dat geeft meteen meer ruimte in je leven. Je zult dit jaar, vooral in de zomermaanden, genieten van goede vriendschappen en een flinke dosis romantiek. Verliefdheid op een partner die je al had of op een persoon die je nu pas ontdekt? Je hart gaat sowieso open en je geniet met volle teugen. Tenminste, als je dat toestaat. Angst voor afwijzing of verlies kun je maar beter achter je laten.

Gezondheid

Je hart is je kwetsbare plek. Door je open te stellen voor liefde en vriendschap gaat je energie beter stromen. Dat komt je ­gezondheid dan ook meteen ten goede. Hard werken is niet slecht, als je er maar voldoening en plezier uit haalt. Als je je ergert en ­beperkt voelt, zul je jezelf blokkeren en creëer je eerder een kwaal. Dat ben je nu dus mooi niet meer van plan! Pak liever af en toe een zonnetje, dat doet een Leeuw goed.

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden