Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

2023 voor Weegschaal: je gevoel van zelfvertrouwen groeit en daar put je steun uit

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor Weegschaal in petto hebben!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Algemeen

De wereld is onrustig en daar kun je niet zo goed tegen. Je houdt van rust en regelmaat. Je maakt je zorgen over je leven en dat van de mensen om je heen. Toch ben je ook praktisch en doe je wat je kunt. Geld nodig? Dan ga je wel meer werken. Of je probeert op een andere manier je uitgaven te beperken. Je bent er goed in om samen iets te organiseren en dan wordt het nog gezellig ook! Een kledingruilbeurs voor de kleinkinderen bijvoorbeeld. Maar het doet er eigenlijk niet toe wat je verzint, want met jouw positieve instelling is het al bij voorbaat een succes.

Persoonlijke ontwikkeling

Doordat je zoekt naar manieren om dingen te verbeteren, ontdek je ook je eigen kracht. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je windt ­iedereen om je vinger als dat moet. Vooral als het niet alleen voor jezelf is, maar ook voor anderen die dat nodig hebben. Het lijkt wel alsof je meer uit je schulp kruipt dit jaar. Daardoor ben je succesvol, al is het soms op kleine schaal. Maar je gevoel van zelfvertrouwen groeit erdoor en daar put je steun uit. Je hebt niet altijd een ander nodig, je kunt heel veel zelf. Of weet er de juiste mensen voor te vinden!

null Beeld

Vriendschap en relaties

Je zult niet snel gaan schreeuwen of stampvoeten. Dat betekent niet dat je niet boos of gekwetst kunt zijn. Je vindt het alleen lastig om dat te uiten. Toch heb je de afgelopen tijd vaker je mond open gedaan om eventueel ongenoegen te uiten. Maar dan wel op een rustige en vriendelijke manier. Daardoor zijn relaties een stuk duidelijker voor je geworden. Je bent diplomatiek en zal altijd proberen om te bemiddelen, maar je laat niet meer over je heen lopen. Bovendien is deze zomer ideaal voor vriendschap en liefde. Je ontmoet leuke mensen met wie je een hechte band kunt krijgen.

Gezondheid

Als je goed in je vel zit, komt dat je gezondheid ten goede. De eerste maanden krijg je de extra kilootjes er nog niet af, daarna lijkt het vanzelf te gaan. Je hebt het ­immers te druk om je te laten verleiden door lekkernijen. Bovendien is er niets gezonder dan verliefd zijn! Op je bestaande partner, of op een nieuwe vlam. Als je wilt, wordt het zo goed als zeker een romantische zomer.

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden