Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

2023 voor Vissen: je komt los uit situaties die niet bij je passen

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor Vissen in petto hebben!

Vissen 19-2 t/m 20-3

Algemeen

Vanaf maart begint een periode van bezinning. Je vraagt je af wie je bent, wat je eigenlijk doet en hoe je de toekomst verder wilt invullen. Ervaringen uit het verleden krijgen eindelijk een plek. Hoe meer orde en regelmaat er in je leven komt, hoe beter je je doelen kunt stellen. In de eerste helft van het jaar krijg je de kans om je financiële situatie te verbeteren. Door meer of ­anders te werken heb je soms ook een ­aardig meevallertje.

Persoonlijke ontwikkeling

Omdat je meestal zachtaardig van aard bent, lijk je kwetsbaar. Je bent wel heel gevoelig, maar ook behoorlijk krachtig. Je enorme intuïtie waarschuwt je als iets niet klopt of iemand niet is te vertrouwen. Je hebt snel de neiging om je kop in het zand te steken of dingen voor je uit te schuiven. Dat is nu verleden tijd, want je weet dit jaar van aanpakken! En dan merk je direct dat dit je zelfvertrouwen ten goede komt. Je hebt plezier in je werk of andere bezigheden en een hobby kan ­zomaar werk worden. Je wilt je nuttig voelen en voldoening hebben en doet alles wat nodig is om dat te bereiken.

null Beeld

Vriendschap en relaties

In het verleden gaf je weleens te veel toe aan een ander. Maar je grenzen stellen gaat je dit jaar verbazingwekkend goed af. Dat maakt je relaties veel gelijkwaardiger. Je komt los uit situaties die niet bij je passen en verschuift je aandacht naar mensen bij wie je je het prettigst voelt. Vrijheid en je onafhankelijk voelen staan op het eerste plan, waardoor je mensen aantrekt die je dat ook gunnen. Het kan ook zijn dat een bestaande relatie beter wordt omdat je elkaar meer ruimte laat.

Gezondheid

In de afgelopen jaren is er veel geheeld waardoor je nu meer aankunt. Vrijheid, rust en ontspanning blijven van groot belang. Zo kun je je met plezier inzetten voor dingen die je belangrijk vindt en je nuttig voelen. Daar word je het gelukkigst van. Als de balans tussen geven en nemen klopt, zit je goed. Maar een lekker badje, wandelen langs het water en het luisteren naar muziek blijven perfecte hulpmiddelen, net als meditatie en yoga. Vergeet niet je creatief te uiten, dat past goed bij je.

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden