Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

2023 voor Tweelingen: het is het jaar waarin je je bewuster bent van wie je bent en wat je doelen zijn

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor Tweelingen in petto hebben!

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Algemeen

Hoewel je in de eerste maanden van het jaar nog actief en reislustig bent, heb je vanaf april van alles aan je hoofd en komt het er minder van om je koffers te pakken. ­Veranderingen van buitenaf hebben invloed op een werksituatie, waardoor je nogal wat verantwoordelijkheden op je bord krijgt. Als je niet meer werkt, is het een vereniging, club of instantie waarmee je druk in de weer bent. Je bent van nature communicatief en goed in het doorgeven van kennis. Niet vreemd dus dat je je daar intensief voor zult inzetten.

Persoonlijke ontwikkeling

Het dringt sterker tot je door dat er mensen zijn die hulp nodig hebben. Je wilt ze helpen, maar wel op jouw manier. De interesse in spiritualiteit is groter dan ooit en je bent gevoeliger dan ­anders. Het lijkt wel alsof je alles veel meer dan anders in een groter geheel ziet. Ook krijg je te maken met de gevolgen van je daden uit het verleden. Dat kan zowel leuk als lastig zijn. Verborgen geheimen kunnen zomaar boven water komen. Maar je kunt ook promotie maken en waardering krijgen voor eerdere inspanningen. Het is het jaar waarin je je bewuster bent van wie je bent en wat je doelen zijn.

null Beeld

Vriendschap en relaties

In de eerste maanden van 2023 ben je voornamelijk gericht op vriendschappen en het plezier dat je met anderen kunt hebben. Verderop in het jaar trek je je vaker terug en richt je je liefst op mensen die je hulp vragen. Dat kan in je werk zijn, maar ook met een zelfgekozen doel. Als je veel verantwoordelijkheden hebt, loop je ongemerkt het risico dat je te weinig tijd ­besteedt aan je naasten. Het is daarom ­belangrijk om een evenwicht te vinden tussen je werkzaam­heden, de hulp aan anderen én aandacht voor je geliefden thuis.

Gezondheid

Je bent soms zo druk dat je vergeet om gezond te eten of om voldoende te bewegen. Als je veel achter de computer zit, komt het er ook niet zo van. Maar lopen in plaats van de auto te nemen kan al een stuk schelen. Voldoende vitamines binnenkrijgen is natuurlijk ook belangrijk. Maar gewoon ­jezelf niet voorbij lopen, maakt het verschil helemáál!

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden