Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

2023 voor Stier: je kiest vaker voor serieuze relaties en soms zijn dat mensen die ouder en/of wijzer zijn dan jij

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor de Stier in petto hebben!

Stier 21-4 t/m 21-5

Algemeen

Heb je het afgelopen jaar nogal ­verwarrend en lastig gevonden? Die nieuwe plannen die je hebt leken maar niet van de grond te komen. Alsof er steeds weer iets ­gebeurde waardoor je werd tegengewerkt. Het komende jaar merk je daar de eerste paar maanden nog wel iets van, daarna zal alles een stuk makkelijker gaan. Er zal een goede balans zijn tussen het oude en het nieuwe in je leven. Of het dan om werk gaat, of om iets anders, dat hangt van je situatie af.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt letterlijk en figuurlijk steeds meer ruimte. Je hebt nog steeds een hoop kracht en bent niet meer zo bang om nieuwe stappen te zetten. Vooral wat later in het jaar is het een prima idee om je energie te steken in het vergroten van je ­financiële situatie. Dan kun je een buffertje aanleggen voor als je later wat minder geld verdient omdat je nu iets wilt opbouwen of ­investeren. Je zult dit jaar veel zekerder van jezelf zijn en je minder beperkt voelen. Vooral vanaf mei sla je je vleugels uit. Op naar het nieuwe, de toekomst in!

null Beeld

Vriendschap en relaties

Je bent ontzettend trouw en vasthoudend als het op relaties en vriendschappen aankomt. Je houdt bovendien veranderingen het liefst buiten de deur. Al krijg je steeds meer behoefte aan nieuwe dingen in je leven, ook op dit ­gebied. De mensen om wie je geeft laat je echter niet zomaar los. Wél kies je vaker voor serieuze relaties en soms zijn dat mensen die ouder en/of wijzer zijn dan jij. ­Romantiek komt eveneens op je pad. Omdat je meer energie in een bestaande relatie steekt, of omdat je een nieuwe vriendschap aangaat die meer kan worden. Wat liefde betreft zou het weleens een spannende zomer kunnen worden!

Gezondheid

Bestaande kwaaltjes zullen ­eerder genezen. Doordat je zo goed in je vel zit, komen er ook minder snel nieuwe ongemakken bij. Het enige gevaar zit ’m in té veel genieten en toegeven aan lekker eten en drinken. Zo vráág je natuurlijk om extra kilootjes. Oppassen geblazen is hier het ­advies. Je bent er zelf bij natuurlijk...

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden