Margriet logo
null Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

2023 voor Maagd: dit jaar gaat je aandacht uit naar relaties, zowel zakelijk als privé

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor Maagd in petto hebben!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Algemeen

Het is voor een Maagd niet altijd even gemakkelijk om relaties aan te gaan. Niet omdat je niet aardig bent of ongeïnteresseerd, maar omdat je moeite hebt om jezelf te blijven. Je bent van nature gericht op hulp bieden aan anderen. Als je dan niet oppast, kom je niet aan jezelf toe. Tegelijkertijd ben je een pietje-precies met een scherp oog voor detail en kun je dus al kriegel worden van de manier waarop de oren aan iemands hoofd zitten! Vaak ben je daarom liever alleen of houd je afstand, vooral in de liefde.

Persoonlijke ontwikkeling

Ideeën waar je al jaren aan vasthoudt, kunnen onder druk komen te staan. Je zult vaak gedwongen ­worden om je standpunten te herzien. Misschien doordat je andere mensen ontmoet dan je gewend bent. Of omdat je aan het denken wordt gezet door spirituele zaken of oosterse filosofieën. Je gaat dit jaar graag op reis, letterlijk of figuurlijk, waardoor je kennismaakt met nieuwe denkbeelden en ­gewoontes. Dat zal je wereld verrijken en je leven spannender en boeiender maken.

null Beeld

Vriendschap en relaties

Dit jaar gaat je aandacht uit naar relaties, zowel ­zakelijk als privé. Door goed te weten wat je ermee wilt, wat je verwacht en wat je wilt geven, kom je verder. Zocht je al lang naar een ­bepaald ideaalbeeld, nu kom je er vaak achter dat je dat eigenlijk niet meer wilt. Misschien omdat er nu iets heel anders beter bij je past. Of je ervaart met je partner een ontwikkeling die jullie relatie verdiept. Niet zo gek dus als je dit jaar een relatie wilt vastleggen via een huwelijk of gaat samenwonen. Ook al is het geen noodzaak, het gaat erom dat je samen een liefdevolle basis hebt.

Gezondheid

Omdat de kans op een financiële meevaller, promotie, of het samenvoegen van bezittingen er waarschijnlijk in zit, gaat je gezondheid in die positieve ontwikkeling mee. Je krijgt daardoor een gevoel van veiligheid in onrustige tijden. Ook al staat je zelfhelend vermogen nu op scherp, verwaarloos je tanden en botten niet.

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden