Margriet logo
MT5455 MM5455 JAARHOROSCOOP Beeld Redactie
Beeld Redactie

PREMIUM

2023 voor Kreeft: je gaat steeds meer je eigen kracht voelen en regelt je zaakjes zo goed als het kan

Zullen je dromen uitkomen in 2023? Lees wat de sterren voor Kreeft in petto hebben!

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Algemeen

Was het afgelopen jaar nog steeds niet makkelijk voor je, in de loop van 2023 wordt alles beter. Al zul je nog ongerust zijn over een heleboel dingen waar je zelf geen ­invloed op hebt. Maar die wel het leven van jezelf en je familie beïnvloeden. Toch weet je daar nu langzaamaan wat beter mee om te gaan. Je gaat steeds meer je eigen kracht ­voelen en regelt je zaakjes zo goed als het kan. Daar ben je dan ook heel creatief in. Het geeft voldoening en plezier om te ervaren dat je sterker bent dan je misschien dacht.

Persoonlijke ontwikkeling

Je haalt veel steun uit een religie of spiritualiteit. Je verdiept je er vaak nóg beter in dan je al deed. In een werksituatie heb je de wind mee, maar ook als je niet meer werkt komen er dingen op je pad die je mooie kansen bieden. Misschien ga je wel een opleiding doen of begin je aan een hobby waarin je je gevoel en creativiteit kwijt kunt. Leren schilderen is een goed idee, maar in alles wat je dit jaar onderneemt, zul je jezelf ontplooien. Soms tot je eigen grote verbazing!

null Beeld

Vriendschap en relaties

Je ontmoet nieuwe mensen met wie je vriendschap sluit. Sommigen van hen zullen je heel dierbaar worden. Of een oude vriendschap krijgt een grondige update, dat kan ook. ­Familie is belangrijk voor je, net als goede vrienden. Je doet veel voor ze, maar je vraagt ook meer ruimte voor jezelf en ook hulp als dat nodig is. Dat biedt een goede wisselwerking waardoor je relaties gelijkwaardiger worden.

Gezondheid

In de eerste maanden van het jaar heb je rust en stilte nodig, later trek je er meer op uit. Je bent van plan om flink aan te pakken en echt iets van dit jaar te maken. Wat er ook om je heen zal gebeuren, je zit niet bij de pakken neer. Die positiviteit straal je uit en heeft zijn weerslag op hoe je je fysiek zult voelen. Een klein advies voor je gezondheid komend jaar: drink veel water om je lichaam schoon te spoelen en laat alcohol en frisdrank staan.

Marjolijn de JongRedactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden