Sinaasappel-banaan smoothie met wortel en amandelmelk

Deel dit artikel:

Een drankje met fruit is lekker fris. Zoals deze sinaasappel-banaan smoothie met wortel, yoghurt en amandelmelk.

Probeer hem zelf thuis!

Wat heb je nodig voor deze smoothie?

(6-8 kleine glazen)

  • 2 biologische sinaasappels
  • 240 ml sinaasappelsap
  • 2 bananen, bevroren en in plakjes
  • 1 flinke wortel, geraspt
  • 1 tl vanille-extract
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • 100 ml amandelmelk (of gebruik extra yoghurt)

Bereidingswijze sinaasappel-banaan smoothie:

  1. Pel de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukken.
  2. Pureer ze samen met de banaan en de wortel bij tot een glad mengsel.
  3. Voeg dan de vanille, yoghurt en amandelmelk toe.
  4. Zet koel weg tot gebruik.

Bereidingstijd: ± 7 min.

Mmmmm..

 Productie | Colette Beyne
Fotografie| Maaike van Haaster
Styling | Silke Visscher
Foodstyling | Gees van Asperen
Receptuur | Dosia Brewer

Dit artikel verscheen eerder in Margriet 2019-16. Je kunt deze editie nabestellen via magazine.nl.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.