Wauw: zó maak je deze bijzondere prosecco-rozencocktail

Deel dit artikel:

De prosecco-rozencocktail is een bijzonder drankje van prosecco met rozenwater, bosaardbeitjeslikeur en bosvruchten. Hang er voor iedereen een gepimpte fortune cookie aan. Bestrijk ze tot slot met glazuur en versier ze met musket, glitter en andere taartdecoratie.

Zo maak je zeker weten indruk tijdens de borrel!

Ingerdiënten (12 glazen)

  • 250 g diepvries bosvruchten
  • 1 fles Fragoli *
  • rozenwater (o.a. te koop bij Turkse of Marokkaanse supermarkt)
  • 1 fles gekoelde prosecco

extra nodig: 12 coupes van 100 ml inhoud

Zo maak je de prosecco-rozencocktail

  • Schep in elke coupe een lepel bosvruchten en schenk er wat likeur bij.
  • Druppel er een paar druppels rozenwater over (niet meer, want het is sterk van smaak)
  • Vul aan met prosecco, en hang een fortune cookie aan het glas.
  • Serveer direct.

*Italiaanse likeur met bosaardbeitjes, te koop bij slijters

Bereidingstijd: ± 5 min.

Nóg een lekker zomers cocktailrecept

Houdt je meer van fris? Probeer dan ook eens déze cocktail: Zomers cocktail recept: limoncello-prosecco met munt, mmm…

Fotografie | Maaike van Haaster
Productie | Colette Beyne

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief