Chocolade-pindakaas-fudge met slechts drie ingrediënten

Deel dit artikel:

Dit recept bevat niet alleen slechts drie ingrediënten, je bent er ook niet langer dan drie minuten mee bezig… 

Daarbij is deze fudge glutenvrij én lactosevrij, je hoeft eigenlijk alleen maar van chocolade en pindakaas te houden!

Dit heb je nodig

  • 200 gram pure chocolade
  • 300 gram kokosmelk
  • twee eetlepels pindakaas

Zo maak je het

Laat de chocolade langzaam ‘au bain marie’ smelten. Zodra de chocolade gesmolten is, giet je de kokosmelk en schep je de pindakaas erbij. Laat het op zacht vuur staan tot er een glad mengsel ontstaat. Haal het mengsel van het vuur en laat vijf minuten afkoelen. Giet vervolgens het mengsel in een bakvorm/schaal met bakpapier. Laat dit minimaal drie uur rusten in de koelkast. Het liefst de hele nacht.

Snijd de fudge in vierkante stukjes.

Makkelijk en snel: eet smakelijk!  

Foto | iStock

Lees ook

Rotklusje? De afzuigkap schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!
Dit is de vieste plek op het toilet (en het is niet de wc-bril!)
Vlekken en kringen op je matras: zo krijg je ze schoon

Bekijk ook:

Meer artikelen van Margriet lezen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief