Kerstfans, opgelet: deze chocoladerepen zijn volledig gemaakt van kerstkransjes

Deel dit artikel:

Wie zoet is, krijgt lekkers. De tijd van kruidnoten en chocoladeletters is weer bijna voorbij. Maar niet getreurd: de kerstkransjes liggen alweer volop in de schappen. Vind je die kransjes een beetje klein? Er zijn nu ook hele repen van kerstkransjes!

Het Nederlandse chocolademerk Hands off my chocolate heeft chocoladerepen op de markt gebracht die helemaal van kerstkransjes zijn gemaakt. Ook nog eens uitgevoerd in drie heerlijke, bijzondere kerstsmaken.

Kaneelkoekjes voor de kerstsfeer

Zo is er de witte chocoladereep met aardbei en merengue, de melkchocoladereep met kaneelkoekjes en de pure chocoladereep (70@ cacao) met nougat en macarons. Vooral die reep met kaneelkoekjes is heel ‘kerstig’ doordat-ie felrood van kleur is.

Meteen na sinterklaas

De kerstkransjesrepen zijn vanaf 6 december, direct na sinterklaas dus, verkrijgbaar. De vanafprijs is €2,29. Je vindt de kerstrepen onder andere bij Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Hoogvliet en de webshop van Hands off my chocolate.

HO HO HO NEW FLAVOR ALERT! 🍫 De kerstkransjes die je in de boom hangt en vervolgens moet delen, zijn verleden tijd. Wij introduceren namelijk ‘s werelds eerste en lekkerste kerstkransjesreep in drie kerstsmaken: Strawberry Meringue White Chocolate, Cinnamon Cookies Milk Chocolate en Nougat & Macarons 70% Dark Chocolate. Helemaal voor jou alleen tijdens de feestdagen! 🎅🏼🎄Vanaf 6 december verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Marqt, Hoogvliet en Makro!

Een bericht gedeeld door Hands Off My Chocolate (@handsoffmychocolate) op

Bron | culy.nl
Beeld | ANP, Hands off my chocolate

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.