Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

#IKGEEFOMJE: Niet bij elkaar, maar wel mét elkaar

Met #IKGEEFOMJE willen we al die mensen die nu niet samen kunnen zijn een hart onder de riem steken. We willen iedereen laten weten: ik geef om je. Want meer dan ooit voelen we: we moeten het samen doen.

Maar hóé dan ‘samen’, als je moeder in een verzorgingshuis zit en je haar even niet mag bezoeken? Of als je kind in een andere stad woont en daar voorlopig blijft? Of als je weet dat je buurvrouw al weken geen bezoek meer heeft gehad? En wat te denken van al het zorgpersoneel dat amper thuis is omdat het al tijden dubbele diensten draait in het ziekenhuis?

Al die mensen die nu niet samen kunnen zijn, willen we een hart onder de riem steken. We willen iedereen laten weten: ik geef om je.

Niet bij elkaar, maar wel mét elkaar

Hang de poster die je in Margriet 15 vindt (achter de cover) voor je raam, stuur ’m op, verras je buurvrouw er mee of maak er een foto van en plaats die op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, TikTok… Of verstuur een foto van de poster per WhatsApp. Hoewel we misschien niet bíj elkaar kunnen zijn, zijn we zo wel mét elkaar.

Geen Margriet 15 in huis, maar wil je wel meedoen aan de actie? Download de poster hier en print ‘m uit!

Video | Nova Letschert

#ikgeefomje