Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

#IKGEEFOMJE: win een high tea voor twee personen bij Dudok Rotterdam

Dudok Rotterdam

Je vriendin, moeder, zus of iemand anders laten weten dat je om ze geeft met een heerlijk verzorgde high tea? Maak met #IKGEEFOMJE twee keer kans op een high tea voor twee personen, inclusief een glaasje Cava bij Dudok in Rotterdam.

Over Dudok

Toen 26 jaar geleden stadsbrasserie Dudok haar deuren opende in een gebouw van de beroemde architect Willem Marinus Dudok, was dat voor Rotterdam een eyeopener. Zo hoorde een Frans georiënteerd internationaal Grand Café op een centrale plek in de stad eruit te zien. De formule is sindsdien ongewijzigd, terwijl rondom Dudok alles in een nieuw jasje is gestoken. Vooral de Meent waaraan de brasserie ligt, is een levendige straat met internationale allure. Brasserie Dudok en haar slanke en lange terras is een ijkpunt van de stad geworden, het kloppende hart van een bruisende stad.

Wat win je?

  • Een high tea voor twee personen bij Dudok met een combinatie van Dudok Patisserie, belegde broodjes, zoete lekkernijen en verschillende theesoorten van Betjeman & Barton;
  • Aanvullend een lekker glaasje Cava.

Dudok Rotterdam

Zo maak je kans

Plaats jouw #IKGEEFOMJE-moment als reactie op onderstaand bericht op Facebook. Deel dit ook op je eigen social media met #ikgeefomje. De bijzonderste #IKGEEFOMJE-momenten maken kans op mooie prijzen waarmee je degene om wie je geeft nog eens extra kunt verrassen!

(Kun je het bericht van Facebook niet openen? Klik hier.)

dudokrotterdamappeltaarthr