Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

#IKGEEFOMJE: maak kans op een serviesset van Pip Studio!


Voor de actie #IKGEEFOMJE biedt Pip Studio een unieke serviesset van de Spring to Life-collectie als cadeau aan!

De Spring to Life-collectie van Pip Studio is uniek. Het servies is gemaakt van de beste kwaliteit porselein en stijlvol afgewerkt met het herkenbare gouden geschulpte randje. Het patroon is een harmonieus samenspel van geschetste bloemen en dieren. Inspiratie voor deze collectie heeft Anke van der Endt – oprichtster en creatief directeur van Pip Studio – gehaald uit oude botanische tekeningen. Zij heeft dit verwerkt tot een opvallende, hedendaagse collectie met de unieke Pip-signature.

Het pakket is samengesteld uit de Spring to Life-collectie met de volgende items: een voorraadpot, een theepot, een cadeau set met twee kleine mokken, een set met twee grote mokken, suiker- en melkschaaltje, een kleine kan, een suikerpot, een taartplateau, een etagère, een roze theetip en papieren servetten.

Margriet geeft een serviesset van Pip Studio t.w.v. 200 weg!

Let op: je kunt alleen 18 december deelnemen aan deze winactie. Als je hebt gewonnen , ontvang je het cadeau op het adres dat je hieronder invult, zodat je het persoonlijk aan iemand cadeau kunt geven.