Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

#IKGEEFOMJE: maak kans op 1 van de 5 Revitalift Laser X3 dagcrème, nachtcrème én serum


Rimpels? Die zijn voor veel vrouwen een schrikbeeld. In de strijd tegen huidveroudering ondergaan steeds meer vrouwen ingrijpende én dure laserbehandelingen. Daarom heeft L’Oréal Paris Laser X3 ontwikkeld. Deze productlijn is geïnspireerd op een laserbehandeling voor een zichtbaar jongere uitstraling en bereikbaar voor iedere vrouw.

Het product

De L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 anti-rimpel dagcrème is verrijkt met adénosine en hyaluronzuur. De crème vermindert rimpels, verstevigt de huid en zorgt voor strakkere gezichtscontouren. Zeg maar dag tegen fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat het resultaat van Revitalift Laser X3 na zes maanden is verdubbeld en dat er twee keer minder rimpels zichtbaar zijn. Dit product is aanbevolen voor vrouwen vanaf veertig jaar.

Het resultaat

Na 1 week: aanzienlijk minder fronsrimpeltjes, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels.
Na 4 weken: de huid is steviger en voller, het gezicht lijkt opnieuw in model gebracht.
Na 6 maanden: rimpels zijn tot twee keer minder zichtbaar dan voorheen.

Margriet geeft 5x Revitalift Laser X3 dagcrème, nachtcrème en serum weg!

Let op: je kunt alleen op 11 december deelnemen aan deze winactie. Als je hebt gewonnen, ontvang je het cadeau op het adres dat je hieronder invult zodat je het persoonlijk aan iemand kunt geven.