Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

#IKGEEFOMJE: maak kans op 2×2 kaarten voor Danceperados!

De Theaterclub van Margriet geeft voor de actie #IKGEEFOMJE 2×2 kaarten weg voor Danceperados!

Stepdance is typisch Iers, maar deze danskunst fascineert al jarenlang dansliefhebbers over de hele wereld. Wie ooit een voorstelling van Riverdance of Lord of the Dance heeft gezien weet precies waarom: het razendsnelle voetenwerk, de vloeiende choreografieën en opzwepende muziek zijn een absoluut spektakel. En dat gaan we begin 2018 opnieuw meemaken als Danceperados of Ireland naar Nederland komt!

Mystiek, muzikaal en magisch

Danceperados of Ireland is meer dan alleen maar een dansvoorstelling. De opzwepende muziek en flitsende dansen vertellen een heel verhaal. We gaan terug naar de oorsprong van de Ierse travellers, een rondtrekkend volk dat je kunt vergelijken met zigeuners. We leren over hun sterke familiebanden, bijzondere muziek en speciale rituelen waarmee de basis voor alle hedendaagse Ierse dansshows werd gelegd. De dans en muziek op het podium worden daarbij ondersteund door visuals van de wereldberoemde fotograaf Alen Macweeney.

Margriet geeft 2×2 kaarten weg voor Danceperados!

Let op: je kunt alleen op 12 december deelnemen aan deze winactie. Als je gewonnen hebt, ontvang je het cadeau op het adres dat je hieronder invult, zodat je het persoonlijk aan iemand cadeau kunt geven.