Margriet logo
header dag horoscoop weegschaal Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Weegschaal

Benieuwd wat jou te wachten staat deze week? In de weekhoroscoop Weegschaal kom je het te weten. Lees snel verder om te ontdekken wat mensen met het sterrenbeeld Weegschaal deze zeven dagen te wachten staat.

Het zal weer een bijzondere week worden.

Weekhoroscoop Weegschaal voor 15 maart t/m 22 maart

Je hebt het druk met leuke contacten en meer liefde in je leven. Je houdt van iemand met wie je een goed gesprek kunt voeren, maar intimiteit hoort er ook bij. Wel reserveer je graag wat ruimte voor jezelf om met familie en andere vrienden te besteden.

Meer horoscopen voor Weegschaal

Wil je na de weekhoroscoop Weegschaal ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Weegschaal

Ben je geboren tussen 21 september en 23 oktober? Dan heb jij het sterrenbeeld Weegschaal. We leggen uit wat dat kan vertellen over jouw karaktereigenschappen, je (on)geluk in de liefde en je gezondheid

Karaktereigenschappen van Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal staat niet voor niets bekend als het meest diplomatieke teken: je bent een bemiddelaar in conflicten, weegt voor- en nadelen af in situaties en maakt daardoor goede beslissingen. Het klinkt misschien flauw, maar Weegschaal, bij dit sterrenbeeld draait het om balans. Maar dat betekent niet dat je een discussie uit de weg gaat: je bent als Weegschaal juist dol op diepgang en het uiten van je mening.

Omdat je innerlijke rust zo sterk is, weet je precies wat je wil en heb je altijd een plan. Dat kan ervoor zorgen dat je naar anderen toe soms een beetje een control freak lijkt te zijn. Toch probeer je wel altijd alle kanten van het verhaal te zien, en hierbij niemand te benadelen. Weegschalen zijn enorm intelligent en zullen altijd kalm blijven in chaotische situaties. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet gek zijn op lol!

Sterrenbeeld Weegschaal en gezondheid

Ook hier geldt weer: balance is key, Weegschaal. Om gezond te blijven is het belangrijk dat je een gebalanceerd dieet volgt, met genoeg groenten en fruit maar ook af en toe wat lekkers mag natuurlijk. Algemeen gezien is je de gezondheid van de Weegschaal goed, maar net als elk tegen heeft ook deze zwakke punten. In dit geval zijn het de nieren, het bekken, de onderrug en de billen. Daar kun je als Weegschaal dus wat eerder last van hebben dan mensen met andere sterrenbeelden, maar door voldoende te bewegen en gezond te eten is het in balans te houden.

Drink in ieder geval genoeg water en laat alcohol, koolzuurhoudende drankjes en alles met cafeïne wat vaker links liggen. Je nieren zullen je bedanken, Weegschaal.

Weegschaal in de liefde

In de liefde wil je jezelf soms voorbij lopen, Weegschaal. Omdat je anderen vooral heel erg gelukkig wilt maken, ga je aan je eigen voldoening voorbij. Zeker omdat je een droombeeld hebt van hoe een relatie eruit moet zien, terwijl dat niet altijd haalbaar is. Er zijn altijd ups en downs, Weegschaal, en dat moet je leren accepteren. Gelukkig geef je niet snel op, waardoor je meestal succesvol bent in een lange, vaste relatie.

Als het komt tot seks, zijn Weegschalen vaak dol op het spel dat zich vóór de slaapkamer afspeelt. Een sexy outfit dragen, een beetje flirten: de Weegschaal draait er zijn of haar hand niet voor om. Maar wanneer het te ruw wordt in de slaapkamer, klapt de Weegschaal dicht.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Weegschaal van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden