header dag horoscoop waterman Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Waterman

Benieuwd wat er in de weekhoroscoop Waterman staat? Lees snel verder om te ontdekken wat deze week voor jou in petto zal hebben.

Het wordt weer een bijzondere week!

Weekhoroscoop Waterman voor 1 december t/m 7 december

Je bent aan het opruimen, letterlijk of figuurlijk. Die overvolle kast irriteert je enorm en ook andere spullen wil je beter op orde hebben. Daarnaast kun je je afvragen wat je doelen nou precies zijn. Ben je daar ook echt op gericht of doe je maar wat? Het is tijd om beslissingen te nemen.

Meer horoscopen voor Waterman

Wil je na de weekhoroscoop Waterman ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Waterman

Ben je geboren tussen 20 januari en 19 februari? Dan heb jij het sterrenbeeld Waterman. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, gezondheid, de liefde en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Waterman

Waterman, iemand met jouw sterrenbeeld heeft vooral veel vrijheid nodig. Je bent enorm intelligent, maar je humeur kan soms van het ene op het andere moment omslaan. Dat onvoorspelbare karakter is soms lastig om mee om te gaan, maar je eigenwijze en excentrieke kant maakt je juist heel bijzonder.

Zo ben je hartstikke creatief en kun je goed out of the box denken, wat helpt bij het oplossen van problemen. Ook sta je graag open voor de mening van anderen - hoewel je ‘m niet snel zal aannemen. Humanitair gezien ben je een groot voorstander van gelijkheid, waar je dan ook graag voor wil strijden.

Sterrenbeeld Waterman en gezondheid

Slecht nieuws voor de Waterman: meestal zijn je botten iets minder sterk dan die van mensen met andere sterrenbeelden. Toch hoef je je niet druk te maken, als je er maar voor zorgt dat je voldoende calcium en vitamine D binnenkrijgt, vooral na de overgang. Maar er is ook een positieve kant van dit sterrenbeeld. Jouw spijsvertering is namelijk heel sterk, en kan allerlei verschillende gerechten gemakkelijk aan. Perfect als je houdt van verre reizen.

Je bent graag actief bezig om gezond te blijven, door een gezond dieet te hebben en voldoende te bewegen. Omdat je eerlijk en loyaal bent, ga je er vaak helemaal voor als je een sport kiest. Maar howel je een grote groep heerlijk vindt, is onafhankelijkheid ook heel belangrijk voor jou. Zumba is een echte aanrader voor de Waterman.

Waterman in de liefde

Je zoekt in de liefde iemand die sterk in z’n schoenen staat, Waterman. Je laat namelijk niet snel iemand toe in je leven, zeker niet omdat je zo graag onafhankelijk wilt zijn. Maar ben je verliefd? Dan ga je er meteen helemaal voor en wil je alles aan de kant zetten om je relatie een succes te maken. Hoewel je misschien niet heel romantisch bent in je woorden, zul je met subtiele tekenen je liefde laten blijken.

Seks vinden de meeste Watermannen niet essentieel voor een succesvolle relatie. Maar wanneer ze het wel doen, geven ze meteen honderd procent. Dat betekent dat er maandenlang geen seks kan zijn, maar áls het er is, dan is het ook meteen vuurwerk.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Waterman van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden