Margriet logo
header dag horoscoop vissen Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Vissen

In de weekhoroscoop Vissen lees je wat deze week voor jou in petto zal hebben. Wordt het een spannende week of kun je juist lekker ontspannen? Lees snel door voor de voorspellingen.

En ontdek ook meteen meer over het sterrenbeeld Vissen.

Weekhoroscoop Vissen 31 mei t/m 7 juni

Je hebt zin om er een leuke week van te maken. In je eentje is daar weinig aan. Eenzaamheid is lastig en ontstaat ook als je niet de juiste mensen om je heen hebt. Dan voel jij je niet begrepen of gezien. Zet eens op een rijtje wat je er zelf aan kunt doen.

Meer horoscopen voor Vissen

Wil je na de weekhoroscoop Vissen ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Vissen

Als je geboren bent tussen 19 februari en 19 maart, dan is Vissen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, liefde en zelfs je gezondheid.

Karaktereigenschappen van Vissen

Vissen, jouw sterrenbeeld staat bekend als dromerig en spiritueel. Je bent enorm gevoelig, maar kunt daardoor soms ook moeite hebben met de ‘harde’ realiteit. Het sterrenbeeld Vissen omarmt overigens wel verandering en je durft ook risico’s te nemen; vooral omdat je soms onrealistisch positief bent. Soms is het wel belangrijk om de realiteit te leren accepteren, Vissen.

Toch heeft je gevoelige kant ook een groot voordeel: je bent begripvol en empathisch en kunt beter meeleven dan wie dan ook. En je grote spirituele antenne helpt ook, je voelt dingen vaak aan voor ze staan te gebeuren.

Sterrenbeeld Vissen en gezondheid

Vissen, jouw sterrenbeeld heeft veel invloed op je voeten, tenen én je slijmvliezen. Waarschijnlijk kun je ontzettend goed dansen, maar krijg je bijvoorbeeld ook snel blaren. Wat heel bijzonder is aan het sterrenbeeld Vissen, is dat deze mensen vaak bijzonder goed kunnen proeven en ruiken. Zélfs als ze verkouden zijn, wat helaas best regelmatig voorkomt met die gevoelige slijmvliezen. Vissen, je bent een emotioneel persoon en dat kan soms effect hebben op je gezondheid. Helemaal als je ook nog eens een emotie-eter bent: probeer te gaan voor gezonde opties in plaats van junk food.

Je hebt soms een beetje extra motivatie over om te gaan sporten, dus kan het helpen om een vast sportmaatje te hebben. Een sport moet voor Vissen vooral niet voelen als een opgave, liever iets creatiefs of ontspannends. Wat denk je van paddleboarden, zumba of (acro)yoga?

Vissen in de liefde

Als Vissen heb je lief met alles wat je in je hebt; als echte romanticus droom je van een prins(es) op het witte paard. Je valt niet op uiterlijk, maar ziet juist het potentieel in iedereen. En dat heeft niet alleen voorbeelden: Vissen, pas op dat je de mindere kanten van iemand niet over het hoofd ziet. Zoek een partner die je af en toe met beide benen op de grond kan zetten, zodat je niet te zweverig bent in het leven.

Als het komt tot tussen de lakens, is ook dit voor Vissen een spirituele ervaring. Je kunt jezelf helemaal verliezen in bed; één worden met je partner. Seks met iemand met het sterrenbeeld Vissen is daarom bijna magisch.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Vissen van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden