Margriet logo
header dag horoscoop tweeling Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Tweelingen

Benieuwd wat de sterren voor jou voorspellen deze week? Je leest het in deze weekhoroscoop Stier. Of het nu gaat om financiële zorgen, de liefde of je werk: dit kun je verwachten in de nabije toekomst, Tweelingen.

Lees snel verder om te ontdekken wat de komende zeven dagen voor jou in petto hebben.

Weekhoroscoop Tweelingen voor 15 maart t/m 22 maart

Meer bewegen zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Daardoor kun je beter nadenken. Het maakt ook dat je je plannen snel wilt uitvoeren en minder geduld hebt. Extra verantwoordelijkheden kunnen leuk én lastig zijn. Zorg voor anderen gaat je goed af.

Meer horoscopen voor Tweelingen

Wil je na de weekhoroscoop Tweelingen ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Tweelingen

Ben je geboren tussen 21 mei en 20 juni? Dan is Tweelingen jouw sterrenbeeld, ook wel gemini genoemd. En dat blijkt veel meer invloed op je te hebben, dan veel mensen denken. Zo zegt welk teken jij bent, iets over je karaktereigenschappen, gezondheid én relaties, Tweelingen.

Karaktereigenschappen van Tweelingen

Tweelingen wordt soms het ‘sterrenbeeld met twee gezichten’ genoemd, door de bijzondere kenmerken die hierbij horen. Als Tweelingen ben je levendig, intelligent en overtuigend, maar ook ongeduldig, snel afgeleid en soms zelfs een beetje manipulatief. Je snapt dan vast wel waar die naam vandaan kan komen.

Ook zijn Tweelingen gek op veranderingen: stilstaan zien ze al snel als achteruitgang. Als Tweelingen behoor je tot het meest intelligente sterrenbeeld: je snapt alles heel snel en denkt in oplossingen. En niet alleen dat: je kunt ook nog eens heel goed communiceren, waardoor anderen graag naar jou luisteren. Maar dat Tweelingen zo fast-paced door het leven gaan, heeft ook nadelen: je bent altijd op zoek naar een nieuwe hobby, baan, relatie of gezelschap. De diepte ingaan is daarom soms een beetje moeilijk.

Tweelingen en gezondheid

Ook je gezondheid blijkt enigszins beïnvloed te worden door je sterrenbeeld, Tweelingen. Gemiddeld hebben Tweelingen vaak het geluk een redelijk goede gezondheid te hebben, maar zijn er wel klachten dan hebben deze vaak te maken met de schouders, longen en het zenuwstelsel. Gaat er een griepje rond, dan is de kans groot dat jij ‘m oppakt. Ook astma en breuken van de bovenste ledematen komen volgens de sterren vaker voor bij mensen met het sterrenbeeld Tweelingen.

Omdat Tweelingen zo van verandering houden, is het belangrijk dat sporten en bewegen voor hen veelzijdig is. Wat denk je van een abonnement waarbij je verschillende klassen kunt uitproberen? Ook bootcamp is goed voor dit sterrenbeeld. Als het komt tot eten houden Tweelingen ook van avontuur en afwisseling, wat het hebben van een veelzijdig dieet een stuk gemakkelijker maakt.

Tweelingen in de liefde

Is je sterrenbeeld Tweelingen, dan ben je meestal enthousiast en is daten wel aan jou besteed. Heerlijk, die spanning als alles nog pril en nieuw is. Maar een lange relatie aangaan vinden Tweelingen vaak moeilijk: als het allemaal wat te normaal of zelfs saai wordt, kan het zijn dat je op zoek wil naar nieuwe en spannende avonturen. Zeker als de partner van Tweelingen verder de diepte in wil, terwijl hij of zij zelf het liever licht en luchtig houdt.

De ideale relatie voor een Tweelingen is daarom iemand waarmee ze kunnen lachen, en die hen constant in spanning houdt. Zéker in bed willen ze af en toe wat nieuws proberen. Denk aan rollenspellen, nieuwe standjes, spannende speeltjes of een opwindende plek. Als het maar niet saai wordt: daar hebben Tweelingen een hekel aan.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Tweelingen van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden