Margriet logo
header dag horoscoop stier Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Stier

Benieuwd wat deze week voor jou in petto heeft? Je leest het in deze weekhoroscoop Stier. We vertellen je wat er in de sterren staat voor mensen met Stier als sterrenbeeld. Het belooft weer een bijzondere week te worden.

Lees snel verder om te ontdekken wat de komende zeven dagen jou zullen brengen.

Weekhoroscoop Stier voor 22 maart t/m 29 maart

Je bent veel te trouw om snel van partner te wisselen. Je houdt gewoon van zekerheid in het leven, ook op liefdesgebied. Ben je echter single, dan zou je zomaar een leuk iemand kunnen tegenkomen. Er is kans op een vrij abrupte verandering in je bezigheden.

Meer horoscopen voor Stier?

Wil je na de weekhoroscoop Stier ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Stier

Als je geboren bent tussen 19 april en 20 mei, dan is Stier jouw sterrenbeeld. En als je de sterren gelooft, kan dat heel wat vertellen over jouw leven. Zo worden onder andere je karaktereigenschappen, relaties en gezondheid beïnvloed door jouw sterrenbeeld Stier.

Karaktereigenschappen van Stier

Heb je het sterrenbeeld Stier, dan horen daarbij een aantal karaktereigenschappen die veel gezien worden bij deze groep. Hoewel de manier waarop ze je beïnvloeden van persoon tot persoon kan verschillen, herken je jezelf hier als Stier vast wel in.

Als je aan het sterrenbeeld Stier denkt, dan denk je aan een eigenwijs maar enorm betrouwbaar persoon. Je bent realistisch en voorzichtig, hecht veel waarde aan veiligheid en bent niet dol op veranderingen. Combineer dat met enorme koppigheid, en je hebt een redelijk volledige beschrijving van het sterrenbeeld Stier. Gelukkig is de Stier wel een echte doorzetter: als ze een doel voor ogen hebben, doen ze er alles aan om dat te bereiken. Dat ze zo koppig zijn, kan daar flink bij helpen maar het óók juist tegen houden. En ben je een echte Stier? Dan ben je waarschijnlijk gek op spullen: een beetje materialistisch is dit sterrenbeeld wel te noemen.

Stier en gezondheid

Als we kijken naar de lichamelijke gezondheid, spelen vooral de nek en keel van de Stier nog wel eens op. Ze zijn bijzonder vatbaar voor hoesten, keelontsteking, pijn in hun nek en stemverlies. Pas op met stress, Stier! Zeker je nekspieren en de spieren in je bovenrug zijn er gevoelig voor stress, waardoor ze stijf en pijnlijk kunnen worden. Een massage op z’n tijd kan je daarbij helpen. Maar er zijn niet alleen nadelen van die focus op dit gebied van het lichaam: de meeste Stieren kunnen ontzettend goed zingen en hebben vaak prachtige stemmen.

Zorg dat je regelmatig iets gezonds op tafel zet, Stier. Je houdt van lekker eten en dat mag ook zeker op z’n tijd, maar zorg dat het niet uit de hand loopt. En zeker als je iemand bent die niet graag sportschoenen aantrekt om lekker actief aan de gang te gaan, is het heel belangrijk om op andere manieren te bewegen. Wat denk je van tuinieren?

Stier en de liefde

Voor mensen met het sterrenbeeld Stier is romantiek enorm belangrijk, al is dat niet altijd meteen duidelijk. Jij houdt meer van subtiele gebaren, je laat voorzichtig merken dat je iemand wel ziet zitten. Omdat je als Stier niet echt dol bent op verandering en spanning, zul je dat ook in de liefde niet zo snel zoeken. Stabiliteit, veiligheid en vertrouwen passen meet bij een Stier.

Dat betekent overigens niet dat de Stier saai is in de liefde: je bent als Stier juist een betrokken partner en een echte rots in de branding. Stieren zijn dol op aanrakingen en het prikkelen van zintuigen, ook in bed. Geen wilde seksavonturen, maar liever romantische, langzame seks.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Stier van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden