Margriet logo
header dag horoscoop steenbok Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Steenbok

Wat gaat deze jou brengen? Check de weekhoroscoop Steenbok om dat te ontdekken. De sterren zullen je vertellen of het een bijzondere week wordt.

Lees snel verder om te ontdekken wat er in jouw weekhoroscoop staat, Steenbok.

Weekhoroscoop Steenbok 15 maart t/m 22 maart

Je hebt je voorgenomen om dit jaar meer plezier te hebben en je wat minder zorgen te maken. Als een reis niet echt een optie is, verbeter je wel wat aan je huis of aan jezelf. Heeft een kind hulp nodig, dan sta je ook graag klaar met advies. Liever niet met geld!

Meer horoscopen voor Steenbok

Wil je na de weekhoroscoop Steenbok ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Steenbok

Ben je geboren tussen 22 december en 19 januari? Dan is Steenbok jouw sterrenbeeld. En dat zegt meer dan je misschien dacht! Zo kan het je van alles vertellen over je karaktereigenschappen, gezondheid en hoe je bent in de liefde.

Karaktereigenschappen van Steenbok

Als we kijken naar alle sterrenbeelden, is de Steenbok de meest traditionele en serieuze van het stel. Als Steenbok ben je dol op regels, routines en structuur, en van tegenspraak word jij niet blij. Vaak vind je het als Steenbok moeilijk om lol te maken en je speelse kant te laten zien; je bent van nature juist heel volwassen. Daarentegen ben je wel dol op spelletjes en sport, daarbij ben jij met je competitieve instelling helemaal in je nopjes.

Ontspannen vindt het sterrenbeeld Steenbok lastig, en ook hun emoties laten ze niet snel zien. Dat komt ook omdat je zo’n harde werker bent en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Waar je wel tijd voor maakt, is ware liefde. Daar geloof je helemaal in en wil je honderd procent voor gaan.

Sterrenbeeld Steenbok en gezondheid

Vooral de tanden, botten en gewrichten worden bij het sterrenbeeld Steenbok beïnvloed door de sterren. Dat betekent dat ze meestal een prachtig gebit hebben en sterk gebouwd zijn, maar ook wat sneller klachten krijgen met die delen van het lichaam. Zeker op oudere leeftijd is het daarom heel belangrijk dat je alles op alles zet om je botten gezond te houden: voldoende bewegen, een gezond dieet en misschien wat extra vitamine D.

Bewegen vind je heerlijk, Steenbok. Een teamsport is echt iets voor jou: hockey, voetbal, korfbal of handbal, allemaal prima. Als je het maar samen met anderen kunt doen. Wel belangrijk dat het hele team gemotiveerd is, anders kun je het al snel frustrerend vinden.

Steenbok in de liefde

We schreven het al: de Steenbok is traditioneel en gelooft in ware liefde. Maar dat betekent niet dat het voor dit sterrenbeeld gemakkelijk is om verliefd te worden. Het kan voor een partner moeilijk zijn om door je schild te breken, Steenbok. Met je gereserveerde aard en omdat je niet graag over gevoelens praat, duurt het even voor je echt warm loopt voor iemand. En dat maakt een relatie moeilijk, maar als je eenmaal een relatie hebt ga je er volledig voor. De Steenbok valt op ambitieuze, succesvolle mensen – simpelweg omdat zij zelfverzekerd overkomen, en daar is dit sterrenbeeld dol op.

Als Steenbok ben je dol op seks; dit sterrenbeeld heeft een opvallend hoog libido. Misschien omdat het een fijne manier om stoom af te blazen, iets waar je met dit sterrenbeeld soms moeite mee hebt. Een Steenbok wil overal de beste in zijn, dus tussen de lakens laten ze graag zien wat ze kunnen.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Steenbok van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden