header dag horoscoop schorpioen Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Schorpioen

In deze weekhoroscoop Schorpioen lees je wat er deze week voor jou in de sterren staat. Word je gelukkig in de liefde of win je de jackpot Dat ontdek je in deze weekhoroscoop, Schorpioen.

Lees snel door om de voorspellingen te lezen.

Weekhoroscoop Schorpioen voor 1 december t/m 7 december

Aan veranderingen in je huiselijke omstandigheden geef je graag geld uit. Je wilt immers dat straks alles op orde is. Heb je veel werk, dan heb je te weinig aandacht voor je partner of gezin. Heeft een familielid extra zorg nodig, dan weet je je omgeving om hulp te vragen.

Meer horoscopen voor Schorpioen

Wil je na de weekhoroscoop Schorpioen ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Schorpioen

Als je geboren bent tussen tussen 22 oktober en 21 november, is Schorpioen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, hoe je bent in de liefde, jouw gezondheid en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Schorpioen

Schorpioen is het sterrenbeeld met de meest intense persoonlijkheden van allemaal. Heb je dit teken, dan ben je waarschijnlijk complex, geheimzinnig, mysterieus en heb je een enorme aantrekkingskracht. Iedere emotie voel je heel sterk, zowel blijdschap als verdriet kan daarom enorm intens zijn. Mensen met dit sterrenbeeld zijn vastbesloten, wat soms manipulatief of obsessief over kan komen op anderen.

Omdat je als Schorpioen zo goed bent in het lezen van emoties, pak je dat gelukkig snel op. Met jouw opmerkzaam ontgaat je niks en kun je ieder geheim en detail ontfutselen, mocht je dat willen.

Sterrenbeeld Schorpioen en gezondheid

Schorpioen, je staat bekend als een sterrenbeeld met veel energie en een positieve insteek, wat ook op de gezondheid een goede uitwerking heeft. Als Schorpioen kun je soms klachten hebben down under: een blaasontsteking, urineweginfectie of ernstige menstruatieklachten zijn jou helaas niet vreemd. Verder ben je gelukkig meestal heel gezond, dus kun je dit best aan.

Om gezond te blijven, is het belangrijk dat je bij frustraties niet te snel naar alcohol of ongezond eten grijpt. Probeer over je problemen te praten en niet wantrouwend te zijn: je zult zien dat het je mentale gezondheid ten goede komt. Ook bewegen en sporten doe je graag, vooral intensieve sporten. Wat denk je van HIIT, zwemmen of boksen?

Schorpioen in de liefde

Schorpioen wordt vaak gezien als een van de meest seksuele sterrenbeeld, omdat ze zo intens en gepassioneerd kunnen zijn. En ook in de liefde zijn ze dat: een Schorpioen neemt relaties uiterst serieus. Soms zelfs iets te serieus, wat als controlerend kan overkomen op een partner. Wel ben je met dit sterrenbeeld vaak nogal op je privacy gesteld, dus kan het even duren voor je het punt van een serieuze relatie echt bereikt.

Gelukkig staan ze meestal voor je in de rij: die mysterieuze aantrekkingskracht is onweerstaanbaar voor potentiële partners. Schorpioenen hebben een hoog libido en kennen weinig grenzen tussen de lakens, zolang er maar wel een lichamelijke én mentale connectie is tussen jullie.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Schorpioen van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden