Margriet logo
header dag horoscoop ram Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Ram

In deze weekhoroscoop Ram lees je wat er deze week voor jou in de sterren staat. Word je gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie de komende dagen? Dat ontdek je in deze weekhoroscoop Ram.

Lees snel verder om te ontdekken wat de komende zeven dagen voor jou in petto hebben.

Weekhoroscoop Ram voor 15 maart t/m 22 maart

Het is een gunstige tijd voor een nieuw project. Al is het maar dat je nu eindelijk je boekhouding op orde brengt of het telefoontje gaat plegen dat je steeds hebt uitgesteld. Als iemand het niet met je eens is, dien je diegene van repliek. Vlug en duidelijk.

Meer horoscopen voor Ram

Wil je na de weekhoroscoop voor Ram ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Ram

Ben je geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan heb jij het sterrenbeeld Ram, ook wel eens Aries genoemd. Welk sterrenbeeld je hebt, kan van alles vertellen over hoe jij bent. Zo heeft het invloed op positieve én negatieve karaktereigenschappen die je hebt, maar ook op je liefdesleven en je gezondheid.

Karaktereigenschappen van Ram

Heb je het sterrenbeeld Ram, dan horen daarbij een aantal karaktereigenschappen. Natuurlijk verschilt in hoeverre deze bij jou passen van persoon tot persoon, maar algemeen gezien zullen veel mensen met het sterrenbeeld Ram zich hier wel in herkennen.

Laten we beginnen met de positieve karaktereigenschappen van het sterrenbeeld Ram. Als Ram ben je eerlijk, moedig, levendig en avontuurlijk, wat je ver brengt in het leven. Ook stap je als Ram gemakkelijk uit je comfortzone, heb je een positieve kijk op het leven en ben je enthousiast en zelfverzekerd. Toch hebben veel mensen met het sterrenbeeld Ram - net als iedereen met een ander sterrenbeeld - ook wat minder sterke kanten. Zo kun je best koppig en ongeduldig zijn, Ram. Ook kun je soms confrontaties te snel opzoeken en ben je een slechte verliezer, wat soms vervelend kan zijn..

Ram en gezondheid

De meeste mensen met het sterrenbeeld Ram hebben een sterk hart en het geluk dat ze tot op hoge leeftijd vitaal zijn. Wel lijkt er een link te zijn tussen het hoofd en dit sterrenbeeld: klachten als hoofdpijn en migraine komen vaker voor bij dit sterrenbeeld dan bij anderen. Als Ram is het verstandig op te letten wat je eet, zeker omdat je nog weleens last kunt hebben van je spijsvertering. Vooral stress speelt daarbij een grote rol, maar ook het overslaan van maaltijden of gaan voor een snelle hap helpt niet. Probeer elke dag voldoende groenten en fruit te eten en neem tijd voor echte maaltijden in plaats van snacks.

En Ram, wees niet bang om naar de dokter te gaan als je klachten hebt. Je bent misschien bang om als zwakker aangezien te worden, maar het is echt verstandig om wel aan de bel te trekken bij vervelende symptomen.

Ram in de liefde

Spot je als Ram iemand die je wel ziet zitten in de liefde? Dan ga je er helemaal voor, wanneer je dit sterrenbeeld hebt. Je zet alles op alles om die ander ook voor jou laten vallen, en dat is meestal niet moeilijk omdat je als Ram zo zelfverzekerd en enthousiast bent. Als Ram zit je vol energie en levenslust, dus ga je ook op zoek naar partner die er net zo in staat. Iemand die het liefst dagenlang op de bank zit, daar heb je niets mee.

Maar het is ook belangrijk dat je partner juist niet helemaal meegaat in jouw enthousiasme en je avontuurlijke aard, want dat kan nog wel eens zorgen voor beslissingen die niet goed overdacht zijn. Zorg voor een partner die eerlijk is, een beetje tegengas geeft wanneer het nodig hebt. Sterker nog: je zult zien hoe aantrekkelijk je dat uiteindelijk vindt! Ga echter niet voor iemand die graag controle heeft of snel jaloers is; dat is geen goede combinatie met het sterrenbeeld Ram.

Over Marjolein de Jong

De weekhoroscoop Ram van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden