header dag horoscoop maagd Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Maagd

Ben je benieuwd wat deze week voor jou in petto heeft? Je ontdekt het in de weekhoroscoop Maagd. Lees snel verder om de voorspellingen te lezen.

Volgens de sterren zal het weer een bijzondere week worden.

Weekhoroscoop Maagd voor 8 december t/m 14 december

Verplichtingen slokken je op. Zo kom je te weinig toe aan leuke dingen en daar baal je van. Tenminste, als je niet af en toe gewoon eens nee zegt. Soms ontsnap je aan gedoe door je terug te trekken. Je vindt het wel lastig om niet meteen klaar te staan als dat van je wordt verwacht.

Meer horoscopen voor Maagd

Wil je na de weekhoroscoop Maagd ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Maagd

Als je geboren bent tussen 23 augustus en 22 september, dan is Maagd jouw sterrenbeeld. En dat zegt heel wat over je: van je karaktereigenschappen tot je zwakke plekken, lees snel verder om te ontdekken hoe dat zit.

Karaktereigenschappen van Maagd

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan ben je waarschijnlijk praktisch en perfectionistisch aangelegd. Mensen met dit sterrenbeeld zijn echte regelaars en houden van regelmaat, plannen en alles op orde hebben. Als Maagd heb je alles op een rijtje in je hoofd, maar kun je soms je hart iets voorbijgaan. Denk ook eens aan je gevoelens, Maagd, en laat dingen los in plaats van ze op te kroppen. Je legt de lat vaak heel hoog voor jezelf en met je eigen grootste criticus, maar maak het jezelf niet té moeilijk.

Maagden zijn harde werkers, maar ook enorm toegewijde vrienden die iedereen willen helpen het beste uit zichzelf te halen. Combineer dat met de zachtaardige aard die de meeste mensen met het sterrenbeeld Maagd hebben, en je hebt iemand bij wie iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.

Sterrenbeeld Maagd en gezondheid

Je gezondheid is iets waar je je regelmatig zorgen om maakt, Maagd. En het vervelendste is nog wel dat juist die zorgen niet bepaald goed zijn voor je mentale en fysieke gezondheid. Maagden zijn extra vatbaar voor darmklachten, maagpijn en andere ‘vage’ klachten, maar meestal wijst het gelukkig niet op iets ernstigs.

Meestal eet je als Maagd gezond, maar vergeet niet dat je jezelf ook best eens mag verwennen met iets lekkers. Een taartje op z’n tijd zal je iets niets doen. Zeker niet omdat je meestal heel actief bent en goed zorgt voor je lichaam en geeft. Yoga kan helpen beter te ontspannen en overdenken te verminderen - de moeite waard om eens te proberen!

Maagd in de liefde

Ben je altijd op zoek naar een partner waarmee je een diepe connectie kunt hebben? Dan kan dat komen door je sterrenbeeld, Maagd. Mensen met dit sterrenbeeld hebben namelijk het liefst een stabiele, betrouwbare partner met wie ze diepgaande, lange gesprekken kunnen hebben. Als Maagd toon je jouw liefde met support: je steunt jouw partner honderd procent in wat zij doen, ook als je heel andere hobby’s hebt. Pas wel op dat je niet te veel overdenkt in je relatie, dat kan namelijk een flinke valkuil zijn voor de Maagd. Net als je perfectionisme: niet alles kan altijd honderd procent gaan zoals je wilt, Maagd.

Dat geldt ook voor seks: in plaats van alles zo geweldig mogelijk maken, is het belangrijk dat je ook gevoelens uit en duidelijk maakt wat je wilt. In tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, is Maagd namelijk een enorm sensueel sterrenbeeld. Hun oog voor detail komt in hun seksleven maar al te goed van pas en ze zorgen er graag voor dat het hun partner aan niets ontbreekt.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Maagd van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden