Margriet logo
header dag horoscoop leeuw Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Leeuw

In de weekhoroscoop Leeuw lees je wat de sterren voor jou voorspellen voor de komende zeven dagen. Wordt het een spannende week of kun je juist lekker ontspannen? Lees snel verder om dat te ontdekken.

Het wordt volgens je weekhoroscoop een bijzondere week, Leeuw.

Weekhoroscoop Leeuw voor 15 maart t/m 22 maart

Als er meer tijd ontstaat om te doen wat je leuk vindt, maak je daar graag gebruik van. Financieel kun je mogelijkheden krijgen om je positie te verbeteren, maar het geld stroomt ook zo weg. Voorzichtig met beleggingen en dergelijken. Die vallen vaak tegen.

Meer horoscopen voor Leeuw

Wil je na de weekhoroscoop Leeuw ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Meer over sterrenbeeld Leeuw

Als je geboren bent tussen 23 juli en 22 augustus, dan is Leeuw jouw sterrenbeeld. En dat zegt meer over je dan je misschien verwacht. Zo heeft je sterrenbeeld invloed op je karaktereigenschappen, hoe je in de liefde staat en zélfs op je gezondheid.

Karaktereigenschappen van Leeuw

Als je het sterrenbeeld Leeuw hebt, heb je eigenlijk wel wat weg van het dier: je bent trots, opvallend en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Leeuw, je bent een echt sociaal wonder met een uitstekend gevoel voor humor en je kunt ook nog eens heel goed vertellen. Wat alleen iets minder is, is dat je soms iets te trots kunt zijn. Dat kan omslaan in arrogantie, en daar wordt je omgeving niet gelukkig van. En wees eerlijk: je kunt soms ook best een dramaqueen zijn.

Gelukkig zijn er meer positieve dan negatieve eigenschappen die bij het sterrenbeeld Leeuw passen. Je bent gul, vrolijk, positief ingesteld en staat altijd voor een ander klaar. Laat jezelf eens wat meer zien, Leeuw, je mag echt jezelf zijn.

Sterrenbeeld Leeuw en gezondheid

Leeuw, bij jou heerst de wervelkolom, je rug en je hart. Over het algemeen ben je heel sterk, heb je een stevige bouw en heb je zo’n goed uithoudingsvermogen dat menig ander sterrenbeeld er jaloers op is. Wel ben je dus gevoelig voor klachten aan je rug en wervelkolom: probeert dus niet té hard te gaan tijdens het sporten, en trek bij klachten op tijd aan de bel.

Leeuwen zijn graag actief en kiezen daarbij sporten waar je tot het uiterste gaat. Denk aan een spinning-les of bootcamp, maar ook je flink in het zweet werken in de sportschool past goed bij jou. Zorg dat je voldoende eiwitten eet om die drukke levensstijl vol te houden, en drink ook genoeg water.

Leeuw in de liefde

Er is geen sterrenbeeld dat liever verliefd is dan Leeuw. Alles wat komt kijken bij liefde, hoe pril het ook is, vind je als Leeuw prachtig. Maar dat komt ook met hoge verwachtingen: jij geeft alles, en dat verwacht je ook terug. Cadeaus, etentjes, telefoongesprekken en appjes - het is voor jou essentieel in de liefde dat jullie elkaar overspoelen hiermee. En dat kan voor een partner soms best voelen als een beetje te veel van het goede: pas op dat je niet te overheersend wordt, Leeuw.

Leeuwen zijn de koning van de jungle, en laten we eerlijk zijn: ook de koning(in) tussen de lakens! Je zit vol passie Leeuw, zeker als het om seks gaat. En daarmee zorg je niet alleen dat je het zelf naar je zin hebt, maar zal ook je partner heel blij zijn. Lol en passie zijn essentieel in bed voor de Leeuw. Zonder die dingen valt het meestal toch wel erg tegen.

Over Marjolijn de Jong

De weekhoroscoop Leeuw van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden