header dag horoscoop kreeft Beeld redactie
Beeld redactie

Weekhoroscoop Kreeft

Wat gaat deze week je brengen? Dat lees je in de weekhoroscoop Kreeft. We vertellen je wat de sterren voor jou voorspellen in de komende zeven dagen. Het lijkt weer een bijzondere week te worden!

Lees snel verder om te ontdekken wat er in jouw weekhoroscoop staat, Kreeft.

Weekhoroscoop Kreeft voor 1 december t/m 7 december

Je hebt graag veel familie om je heen. Behoor je om de een of andere reden tot de groep die dat niet heeft, dan is het nu tijd om daar iets aan te doen. Er zijn genoeg mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Als je die om je heen verzamelt, kun je samen alsnog een gezellig feestje vieren.

Meer horoscopen voor Kreeft

Wil je na de weekhoroscoop Kreeft ook de daghoroscoop en jaarhoroscoop lezen? Dat kan hier:

Over sterrenbeeld Kreeft

Ben je geboren tussen 21 juni en 22 juli? Dan is Kreeft jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, gezondheid, liefde en nog véél meer.

Kraraktereigenschappen van Kreeft

Als je sterrenbeeld Kreeft is, zit je vol tegenstellingen. Je bent enorm gevoelig voor jezelf én iedereen om je heen, maar bent ook ambitieus en focust enorm op je carrière. En daarbij kun je soms best wel eens per ongeluk aan de gevoelens van anderen voorbij gaan. Maar als Kreeft ben je ook een echt familiemens: je bent dol op de gezelligheid en geborgenheid die het je brengt. Je familiegeschiedenis vind je als Kreeft ook reuze interessant.

Net als een echte kreeft hebben mensen met dit sterrenbeeld een harde buitenkant en een zachte binnenkant, en soms schieten ze door in die zelfbescherming. Dat kan hard uit de hoek komen, wat anderen als onprettig ervaren. Toch zijn er meer goede dan slechte eigenschappen die bij dit sterrenbeeld horen. Als Kreeft ben je namelijk ook heel zorgzaam, beschermend en ook nog eens echte doorzetter. Plus: je geheugen is niet te evenaren, Kreeft!

Kreeft en gezondheid

Kreeft, vooral je borst, maag, ellebogen en spijsvertering worden bij jou beïnvloed door je sterrenbeeld. Veel mensen met het sterrenbeeld Kreeft merken bijvoorbeeld dat ze gevoelig zijn voor maag- en darmkrampen, die verschillende oorzaken kunnen hebben. Eet je vettig eten, heb je last van stress of ben je enorm druk? Dan kunnen die klachten sneller opspelen.

Probeer daarom gezond, regelmatig en veelzijdig te eten, zodat je lichaam alle benodigde voedingsstoffen krijgt. Maar pas op: je kunt ook een een emotionele eter zijn. Daarnaast is voldoende beweging belangrijk voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Als je lekker in je vel zit, zul je meteen minder last hebben van je lichamelijke klachten.

Kreeft in de liefde

Als Kreeft ben je een verzorgend type, iets wat zich zeker ook uit in de liefde. Je wilt er altijd zijn voor je partner en wil dat hij of zij zich helemaal comfortabel voelt. En dat kan soms in je nadeel werken: een partner kan het wat verstikkend vinden, hoe lief je het ook bedoelt. Ook kun je, met Kreeft als sterrenbeeld, een relatie soms wat eng vinden - vooral door je eigen onzekerheid. Maar ben je eenmaal gesetteld, dan bloei je helemaal op in de liefde.

Je hecht heel veel waarde aan je relaties, Kreeft: meer dan aan seks. Voor jou is seks daarom ook vooral romantisch; je neemt het heel serieus en geeft alles. Een onenightstand is waarschijnlijk niet jouw ding, je gaat liever voor liefdevolle seks in een relatie.

Over Marolijn de Jong

De weekhoroscoop Kreeft van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden