header dag horoscoop weegschaal Beeld redactie
Beeld redactie

Jaarhoroscoop Weegschaal

Wat staat er voor jou in de sterren? Dat lees je in de jaarhoroscoop, Weegschaal. De sterren zullen je vertellen hoe het staat met jouw gezondheid, relaties én persoonlijke ontwikkeling.

Van nieuwe liefdes tot voedselintoleranties: lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen uit de jaarhoroscoop van 2022 luiden voor jou, Weegschaal.

Algemeen

Je hebt een enorme hekel aan ruzie. En een omgeving met veel spanningen is voor jou ook een ramp. Je wilt harmonie en een bepaalde rust, anders functioneer je gewoon slecht. De wereld was natuurlijk nogal een chaos de afgelopen tijd en dat is je niet in de koude kleren gaan zitten. Het zijn allemaal omstandigheden die je negatief hebben beïnvloed en waar je extra gevoelig voor bent. Daardoor kun je last hebben van wisselende stemmingen. Hoewel je die niet altijd uit, merkt je omgeving wel dat je wat grillig bent.

Persoonlijke ontwikkeling

Door mensen op te zoeken met wie je een goed gesprek kunt hebben, breng je jezelf weer wat meer in balans. Maar de normale contacten heb je wel erg gemist. Gelukkig komt daar langzaam verandering in. De afgelopen periode heeft je wel meer op jezelf teruggeworpen, waardoor je als het ware je leven bent gaan analyseren. Je hebt op een rijtje gezet wat je doelen en motieven zijn en daardoor zit je in een proces van persoonlijke groei. Je hebt ontdekt dat je best goed alleen kunt zijn, ook al vind je dat niet echt leuk. Die wetenschap sterkt je zelfvertrouwen.

Vriendschap en relaties

Aan het begin van het jaar vragen je werk en/of je huiselijke omstandigheden nog de meeste aandacht, naarmate de tijd verstrijkt, draait het vooral om je relaties. Een partner is heel belangrijk voor je. Als je die niet hebt, is een goede vriend(in) degene bij wie je je hart uitstort. Door je gedachten met iemand te bespreken, kun je namelijk je hoofd leegmaken. Je ziet altijd zó veel details, dat het je anders te veel wordt. Dit jaar is het belangrijk dat je weet wie voor jou van belang is en die rol vervult. Grote kans dat je (weer) verliefd bent of wordt. Daar word je dan heel blij van.

Gezondheid

Je bent gevoelig voor suiker, alcohol en chemische toevoegingen in voeding. Vooral als je moe of gespannen bent. Hoe beter je snapt wat je aan het doen bent, hoe beter je in je vel zit. De kans dat er een (klein)kind op komst is, is aanwezig, want zij die zwanger willen worden, hebben daar dit jaar meer kans op.

Na je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Weegschaal?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Over Marjolijn de Jong

De jaarhoroscoop Weegschaal van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden