header dag horoscoop vissen Beeld redactie
Beeld redactie

Jaarhoroscoop Vissen

2022 gaat de boeken in als… Tsja, dat ligt er maar net aan wat je sterrenbeeld is. In deze jaarhoroscoop lees je hoe je het voor jou zal zijn, Vissen.

Lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen luiden, Vissen, zó zit het volgens de jaarhoroscoop

Algemeen

Het jaar begint goed, met veel kansen, een grote aantrekkingskracht op anderen en een enorm optimisme. Niet meteen allemaal tegelijk, maar het wordt in elk geval wel een positief jaar. Je wordt nog wel beïnvloed door de gebeurtenissen in je directe omgeving en de rest van de wereld, maar je kunt er wat beter mee omgaan dan eerst. Je hoeft het immers niet allemaal op te lossen. Na een periode waarin je nogal afgesloten was van alles en iedereen mag je nu weer de wijde wereld in. Na de zomer is er een grote kans op financieel voordeel.

Persoonlijke ontwikkeling

Dat je wordt beïnvloed door sfeer en negativiteit is geen verrassing. Soms kun je daar ook behoorlijk neerslachtig van worden. Nu leer je echter dat het niet altijd iets met jou te maken hoeft te hebben en dat je je beter bewust kunt richten op mensen en zaken die positief zijn. Je kunt aan het eind van de dag naar alle narigheid kijken, maar ook naar al het mooie en wat er allemaal goed is gegaan. Het is maar net welke bril je opzet. Door de vrolijke kant te benaderen, trek je automatisch ook leukere mensen en situaties aan.

Vriendschap en relaties

Het is de bedoeling dat je je wat bewuster wordt van je aanleg en talenten. Door daar wat mee te doen, ontwikkel je vriendschappen die daarbij passen. Door het thuis wat gezelliger te maken, is het ook leuker om mensen uit te nodigen. Het leidt ertoe dat je zelf óók vaker wordt uitgenodigd en voor je het weet, zit je dan in een leuk kringetje. Maar je bent zelf degene die het initiatief neemt. Net als in de liefde. Door te laten blijken dat je iemand leuk vindt, krijg je een reactie. Je bent intuïtief genoeg om te weten wat de ander van je vindt.

Gezondheid

Bij een mooie tijd voor liefde en vriendschap hoort ook een grote kans op een zwangerschap of, als dat niet meer voor jou is weggelegd, uitbreiding van de familie. Door een kleinkind of misschien een huisdier. Het is geen goede tijd meer voor eenzaamheid, want dat is niet gezond voor je. Als gevolg ga je dan vaak te veel eten en drinken en dat wil je niet. Je blijft gevoelig voor chemische toevoegingen. Water en muziek maken je blij. Dus naar de zee, lekker vaak in het bad, maar ook naar een concert of gewoon een muziekje aan.

Naast je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Vissen?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Over Marjolijn de Jong

Jaarhoroscoop Vissen van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden