header dag horoscoop stier Beeld redactie
Beeld redactie

Jaarhoroscoop Stier

Wat gaat dit jaar jou brengen? Dat lees je in deze jaarhoroscoop, Stier. De sterren zullen je vertellen hoe het staat met jouw gezondheid, relaties én persoonlijke ontwikkeling.

Lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen uit de jaarhoroscoop voor jou luiden, Stier.

Algemeen

Het komende jaar sta je meer dan ooit open voor verandering en vernieuwing. Desondanks kun je het gevoel krijgen dat bepaalde plannen worden tegengehouden en je het oude nog niet kunt loslaten. Als Stier doe je dat eigenlijk ook liever niet, want je houdt van zekerheid en bent helemaal niet zo van de vernieuwing. Vooral op werkgebied geeft dat een onrustig en verwarrend gevoel.

Persoonlijke ontwikkeling

Door alles wat er gebeurt, leer je heel goed te kijken naar wat je nou eigenlijk precies wilt. Moet je nou een andere richting op of ga je liever op dezelfde voet verder? En ben je dan bang om te falen of zit er iets anders achter? Door hier goed over na te denken, krijg je de kans om naar oplossingen te zoeken, zodat je wat later wél die nieuwe weg in kunt slaan. Zie het als een overgangsperiode om te wennen aan wat nieuw is en het goede van het oude te houden. Dat werkt niet alleen zo in je werk zo, maar ook op het gebied van hobby’s of andere bezigheden. Na de zomer wil je graag meer geld verdienen of op een andere manier zekerheden creëren.

Vriendschap en relaties

Ook op het gebied van relaties kunnen er veranderingen op komst zijn. Of misschien is er wel sprake van een verhuizing. Soms overweeg je zoiets, maar besluit je later dat je eigenlijk best tevreden bent zo. De verandering zit ’m er dan meer in dat je weer opnieuw bewust kiest voor wat je hebt. Als aards type omring je je graag met mensen aan wie je echt wat hebt. De laatste jaren heb je intense relaties opgebouwd en die wil je ook behouden. Het begin van het jaar, een groot deel van juni en november zijn gunstig om samen te genieten. Of om weer verliefd te worden.

Gezondheid

Je bent heel sterk en kunt veel hebben. Maar je houdt ook nogal van een bourgondische levensstijl. Door gezond te eten – vooral minder suiker – en voldoende te bewegen, houd je de balans. Je bent niet bepaald een sportfanaat, maar gewoon fietsen en wandelen wil nog wel lukken.

Naast je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Stier?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Over Marjolijn de Jong

De jaarhoroscoop Stier van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden