header dag horoscoop ram Beeld redactie
Beeld redactie

Jaarhoroscoop Ram

Wat staat er voor jou in de sterren dit jaar? Dat lees je in deze jaarhoroscoop, Ram. Ga je dromen waarmaken, kies je eindelijk eens écht voor jezelf of komt er een nieuwe liefde op jouw pad?

Lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen uit de jaarhoroscoop van 2022 luiden voor jou, Ram.

Algemeen

Je bent een echte knokker. Ambitieus en gericht op winnen. Ook dit jaar wil je overal het beste van maken, zodat je je persoonlijke doelen kunt bereiken. Door alle beperkingen en commotie van de afgelopen tijd heb je extra zin om je schouders eronder te zetten. Het wordt een actief jaar, waarin je niet gaat zitten afwachten. Je carrière is belangrijk, daar stop je veel energie in. Werk je niet meer, dan zoek je naar andere mogelijkheden om jezelf te uiten. In vrijwilligerswerk of een sport bijvoorbeeld.

Persoonlijke ontwikkeling

Je intuïtie is groot en het is goed om die serieus te nemen. Vanaf half mei zul je ook eerder echte stappen zetten om je horizon te verbreden. Dat kan zowel letterlijk als figuurlijk zijn. Je bent vrolijk en hebt een sterke behoefte om te reizen en jezelf te ontplooien. Thuis zitten is er niet meer bij. Je houdt van uitdagingen en een beetje avontuur schuw je ook niet. Wat denk je van een leuke cursus of een nieuwe sport of hobby?

Vriendschap en relaties

Het afgelopen jaar had je de neiging om je wat terug te trekken. Nu kruip je meer uit je schulp en kom je ook automatisch weer meer mensen tegen. Je hebt wel weer zin in nieuwe contacten en met bestaande vrienden onderneem je ook graag weer van alles, net als met je familie. Je zoekt elkaar vaker op. Je hebt wat meer behoefte aan serieuze mensen. Mensen die wat ouder en wijzer zijn. Op korte reisjes maak je nieuwe vrienden en daar kan zomaar iets meer uit ontstaan, als je daarnaar op zoek bent. In een bestaande relatie is de basis sterk, maar laat je elkaar nu wel wat meer vrij en onderneemt ook dingen los van elkaar.

Gezondheid

Hoewel er nog wel wat coronabeperkingen zullen zijn, kun je je favoriete sport weer uitoefenen. Het mooie is dat je in de loop van het jaar sneller geneest en van allerlei kwaaltjes afkomt. Vooral als je meer beweegt, want dat heb je wel echt nodig. Veel water drinken en weinig vlees eten is voor een Ram heel nuttig en voorkomt de zo vaak voorkomende hoofdpijn.

Na je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Ram?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Over Marjolijn de Jong

De jaarhoroscoop Ram van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden