header dag horoscoop leeuw Beeld redactie
Beeld redactie

Jaarhoroscoop Leeuw

Wat staat er voor jou in de sterren dit jaar? Je leest het in deze jaarhoroscoop, Leeuw. Ga jij er met je optimistische houding weer een prachtig jaar van maken? En komen er nieuwe mensen op je pad?

Lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen uit de jaarhoroscoop van 2022 luiden voor jou, Leeuw.

Algemeen

Hoewel je op zich erg serieus bezig bent, orde op zaken wilt stellen en van alles wilt regelen, kunnen je plannen in de war worden gegooid. De vernieuwing die je voelt en wilt aanbrengen wordt daardoor steeds afgeremd. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe baan of wil je stoppen met werken, maar de omstandigheden of je partner houden dat tegen. Je bent een harde werker en blijft dat ook. Als je niet meer werkt, ben je op een ander gebied nog steeds heel actief.

Persoonlijke ontwikkeling

Je bent erg optimistisch ingesteld en stimuleert graag anderen. Dat zal dit jaar voor extra positiviteit zorgen. Daardoor zul je met veel plezier de wereld tegemoet treden en proberen te leren van alles wat je tegenkomt. Je laat je niet snel ontmoedigen. Er is kans op groei, zowel innerlijk als letterlijk en dan ook financieel. Misschien doe je dan wel wat veel tegelijk, je bent er wél succesvol in. Ook al lukt nog niet alles wat je van plan was. Maar dat komt dan later wel.

Vriendschap en relaties

De meeste Leeuwen hebben een soort hofhouding. Een groepje vrienden om ze heen met wie ze van alles ondernemen. Dat was natuurlijk lange tijd lastig, maar nu wordt er weer steeds meer mogelijk. Je gaat graag met elkaar op stap of maakt andere leuke plannen. Pittige types passen goed bij je en samen met hen sporten, werkt heel stimulerend als je wat coronakilootjes kwijt wilt. Grote kans dat je besluit te gaan samenwonen of trouwen als je nog niet zo lang een nieuwe liefde hebt. Wel kan het zo zijn dat je eerst een oude relatie echt goed moet afsluiten of nog een tijdje blijft twijfelen.

Gezondheid

Van kwaaltjes kom je af door er medische raad bij te vragen, vooral als je dat al een tijdje uitstelt. Dus voor tandenproblemen ga je naar de tandarts en problemen met je botten en haren verhelp je met de juiste vitamines. Vooral vanaf de zomer genees je extra snel als dat nodig is. Een vakantie in de zon doet je natuurlijk ook goed.

Na je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Leeuw?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Over Marjolijn de Jong

De jaarhoroscoop Leeuw van Margriet wordt gemaakt door Marjolijn de Jong. Ze volgde een opleiding aan de mode-academie, maar werd na een cursus astrologie zo gegrepen dat de opleiding tot astroloog volgde. Marjolijn had jarenlang een praktijk in Amsterdam en schreef voor diverse tijdschriften. In 2003 verhuisde ze naar Portugal. Marjolijn is getrouwd met Bart, heeft een volwassen dochter en is vaak te vinden in haar tuin met alle mogelijke fruitbomen, bloemen, planten en moestuin

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden